075 6281836

Na de brandschade-uitverkoop in de winkel en het slopen van vloeren en kasten, zijn we nu weer aan het opbouwen!

Afgelopen maanden zijn we beurs na beurs afgegaan om de winkel weer te kunnen vullen met nieuwe meubelen.
De meubelbeurs in Keulen, de Show-Up beurs in Vijfhuizen, de Woonindustriebeurs in Nieuwegein.. onze schoenen zijn versleten. 

Gelukkig konden onze ‘hofleveranciers’ Auping en Pode er al snel voor zorgen dat we weer nieuwe bedden en banken hadden staan.
Ook de dekbedovertrek-uitverkoop kon gewoon doorgaan. Inmiddels komen alle meubelen, accessoires en nieuwe collecties beddengoed stukje bij beetje binnen en wát worden we vrolijk van al dat nieuws in frisse kleuren!

Naast nieuwe spullen, zullen we ook wat nieuwe leveranciers binnen zien komen: Studio Henk, Roros Tweed, Agatha Amsterdam, Mmood…

Zo staat er nu de bank Edit van Pode in de winkel, bekleed met stof Panama van Ploeg: een mooiere stof kunnen wij ons niet voorstellen.
Ook binnen van Pode zijn onder andere leren fauteuils in gave kleuren, karpetten en salon- en bijzettafels. Op de tweede verdieping vind je alle nieuwe bedden van Auping: een Auping Auronde, een Auping Match en twee nieuwe Auping Essentials. In onze nieuwe kast van Noteborn liggen alle plaids en kussens van onze nieuwe leveranciers Roros Tweed en Agatha Amsterdam.

Een groot deel kan je al vinden op onze website, maar voor de volledige collecties zien we je graag terug in de winkel.

Benieuwd wat we van elk merk hebben ingekocht? Bekijk hieronder een kleine sneak peek.