075 6281836

Ik Vluv, jij vluvt, wij vluvven!
Kristof, eigenaar en designer van Vluv, was bezig met een opdracht, als designer, om een kantoor opnieuw in te richten. Daar zag hij een fitnessbal liggen, hoewel functioneel, erg lelijk. Dat kan anders! Zo is het idee van Vluv geboren.

Met de kennis en het actuele onderwerp dat veel mensen te veel zitten, is Vluv hét nieuwe zitelement, zowel thuis als op kantoor. De naadloze PVC bal is eco-vriendelijk, PFOA vrij en is speciaal ontwikkeld voor Vluv. Door er een mooie stof omheen te ontwerpen, verandert deze functionele bal in een tijdloos en prachtig zit element.

Het voordeel van deze bal is dat deze gebruikt kan worden om de gewone bureau stoel af te wisselen, zodat jouw lichaam de benodigde beweging krijgt tijdens een lange dag achter jouw inbox. Het zorg voor de juiste zithouding, waarbij de buik-, bil- en beenspieren gebruikt worden.
De bal heeft een handvat om gemakkelijk te verplaatsen, dubbelgestikte naden en een sterke rits, subtiele ring tegen het wegrollen en komt compleet verpakt met pomp in een leuke tas.

Afhankelijk van jouw lengte gebruik je een van de drie maten.

50-55 voor een lichaamslengte onder 155 cm
60-65 voor een lichaamslengte van 155-175 cm
70-75 voor een lichaamslengte van 175-195 cm

 Let op! Als je de Vluv-bal wil gebruiken achter je bureau of aan een tafel (welke vaak een hoogte heeft van ongeveer 70-75 centimeter), gebruik dan een kleinere bal met een diameter van 60-65 centimeter. Anders passen je benen niet onder tafel 😉

Vluv is er in de stof Sova, Leiv, Stov, Velt en in het Leer. 

Vluv in de webshop