075 6281836

Ieder nadeel heeft een voordeel…, we kunnen er wel een paar spreuken op los laten. Feit is dat er nu bij ons in de winkel de nieuwste collecties te vinden zijn.

Zelf worden we heel blij van het nieuwe merk Studio Henk met een erg leuke frisse collectie van banken, stoelen, loungestoelen en tafels. Nieuwe stoelen en tafels zijn er ook van & Tradition.  Bij ons staat een prachtige ronde tafel met een blauw kunststof blad. Ook Studio Henk heeft kunsttof bladen en deze collecties vullen elkaar dan ook goed aan. Het zijn mooie kleuren, is gemaakt van sterk materiaal en is makkelijk in het gebruik.

Ondertussen staat er ook een volledig nieuwe collectie van Pode. Dit tweede merk van Leolux blijft jong en verrassend met prachtig binnenwerk en uitmuntend zitcomfort. Je kiest zelf je favoriete stof en kleur. De banken en stoelen worden ook aangevuld door karpetten, lampen en bijzettafels. Zo maak je het complete ‘Pode’ plaatje. Je kan daarnaast ook kiezen voor accessoires van By Noon, Roros Tweed, Marc O’Polo of Agatha Amsterdam. Sinds kort hebben we ook weer nieuwe accessoires en cadeau-ideeën: grappige houten klokjes, glas- en aardewerk van Cor Unum en ook een aantal producten van Stelton.

Mmood is misschien ook een merk waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Op één hoog staat van hen nu een ronde tafel die je in 4 seconden (!) aan twee kanten kan inschuiven tot een rechthoekige tafel. Deze tafels gaan wel tot 170 centimeter in doorsnee! In de etalage vind je twee kasten van dit merk, bestaande uit een stoere combinatie van staal en hout.

Tretford is een bekende die we nu ook weer volop hebben liggen. Karpetten van Tretford zijn er in ruim 40 kleuren, net als de vloerkleden van Perletta.

In de winkel zelf is ook aardig geklust. Zo ligt er nu beneden volledig Marmoleum op de vloer en op de eerste verdieping een nieuw tapijt van Van Besouw. Er staat een nieuwe showkast van Noteborn waar we al onze hoeslakens, dekbedovertrekken en plaids in leggen. Op één hoog staat er ook een prachtige hoekkast met draaideuren om te laten zien wat er allemaal kan bij Noteborn. Ons kastenmerk met al zijn mogelijkheden bleek toch ook de beste keus voor ons eigen winkelinterieur.

Bovendien hebben we, zonder dat je het ziet, een nieuw dak gekregen. Voorlopig zitten we dus  droog. Ook hebben diverse muren hebben een andere kleur gekregen en de trapleuningen zijn van boven naar beneden geschilderd.

Dus… kom je weer even langs? Er is zo veel te zien!