075 6281836

Vakantiegeld binnen?  Misschien een idee om deze keer eens over je bed na te denken? We hebben een nieuwe serie matrassen van Riviera uit Huizen.
Riviera is al heel lang onze ‘hofleverancier’ op het gebied van matrassen.  Als je zo lang bestaat als wij krijg je dan klanten in de winkel die voor de tweede of derde keer een Riviera matras komen ‘halen’.  Vaak met de tekst:  ik denk een nieuw matras nodig te hebben, maar ik lig eigenlijk best nog lekker.   Soms liggen onze klanten wel 20-25 jaar op, meestal, een prachtig natuurlatex matras. Als je deze namelijk regelmatig draait en keert (minimaal eens per jaar) en zorgt voor een goede molton om je matras kan dit heel lang mee. Dan heb je daar dus lekker geen werk aan.  In combinatie met een goed ledikant, bijvoorbeeld een set van Auping met spiraalbodems, wel of niet verstelbaar, heb je daar een zeer fijne set aan.  Wij noemen dat ‘het nuchtere slapen’, oftewel geen gedoe aan je bed. Lekker slapen en elke 10-15 jaar bij voorkeur een nieuw matras. Elke 5 jaar een nieuw hoofdkussen, en uiterlijk eens in de twee weken je bed verschonen. Hoe moeilijk is t? En als iemand dan nog even terug wil rekenen hoeveel je dat kost per minuut dat je daar op ligt (het is wel 1/3de van je leven), dan valt het allemaal best mee!  Maar voor goed bedden advies moet je wel even naar de winkel!  We zien je daar.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This