075 6281836

Nu in de winkel. De balkonmand van Korbo.  Praktisch, op verschillende hoogte op te hangen, past over elke balkonrand, of je hangt hem gezellig met de geraniums onder je keukenraam.  Wij vinden hem óók heel leuk voor op de vensterbank binnen, of op de tuintafel. Gewoon een prachtige mand.
Voor de plantenliefhebbers een tip om even de  hele Korbo collectie te bekijken, want wat blijven deze manden toch prachtig mooi, ook al staan ze al jaren buiten.  Het bekende ‘hikt noch verschrikt’ is hier bij van toepassing.  Mand blijft hetzelfde er uit zien als op moment van aanschaf.    De Korbo manden kun je momenteel kopen met een gratis planting bag erbij, als je dat wilt.   Noem dan even “gratis plantingbag’ in de opmerkingen bij je webshop order, dan zorgen we dat deze erbij komt.  Korbo

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This