075 6281836

Lekker nieuw producten in de winkel, waardoor alles weer op z’n kop kon.  De nieuwe bank Marv, fauteuils en salontafel Mesh van Pode zorgden voor heel wat gesjouw, maar we zijn superblij met het resultaat.

Marv is een bank uit één stuk. Elegant en tijdloos, waarbij lineaire en golvende lijnende met elkaar versmelten tot een “organische kubist”, aldus ontwerper Roderick Vos. Het resultaat is een krachtig en compact zit-object met pure lijnen. Marv is de perfecte familiebank, die je toepast in de vrije ruimte of plaatst tegen de wand. Een bank van grote eenvoud ook, die door zijn smalle sledes boven de grond lijkt te zweven.

Wij vinden bank Marv superstoer. In onze winkel staat deze in een grovere donkerblauw/antraciet kleur.   De fauteuils Chap zijn ook echt weer een nieuw beeld in onze collectie fauteuils, die staan er in grijs leer.    Kom je ook weer even een rondje doen?  Vergeet de twee verdiepingen niet.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This