075 6281836


Nieuw! Sunway Color On Demand duette in 800 kleuren!

Duette® Color on Demand Shades  is een duette in een nieuwe plooibreedte van 45 millimeter: net even stoerder dan standaard 25 of 32 millimeter.De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit waarbij je kan kiezen uit 800 kleuren! In de winkel vind je een presentatiebox met een kleurenwaaier van de ruim 800 kleurstalen. 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit: zo krijg je een goede  indruk van hoe de kleur van het staal er uiteindelijk uitziet op de beide stofkwaliteiten.

De bovenrail en onderlat worden standaard bekleed met dezelfde stof als die van de Duette® Shade, waardoor de hardware volledig geïntegreerd wordt in het product.

Er zijn verschillende bedieningsvormen voor de Color On Demand duettes:
– eindeloos koord;
– literise;
– simplicity motor;
– of powertouch bediening met 8v accu in de bovenrail. De koordloze PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat door middel van een kunststof stang met daarop een druktoets: met één druk op de knop gaat het product omhoog om omlaag naar de gewenste positie (click & walk away). De motor kan eenvoudig opgeladen worden door de bijgeleverde oplader in de handgreep aan te sluiten.

Voor meer informatie, foto’s en filmpjes over de verschillende soorten bediening en de Color On Demand serie van Sunway, bekijk hier de website van Sunway.

Om het voorjaar goed te starten krijgt u de PowerTouch bediening helemaal gratis bij aankoop van een Duette® Color On Demand Shade. De actieperiode loopt tot en met 31 mei 2018.
Er zijn grote showmodellen te zien in de winkel!  Stap even binnen en laat je informeren!  Graag tot ziens.