075 6281836

Elke 8 jaar wisselt Montana van kleurenpalet: zo ook nu. In samenwerking met Margrethe Odgaard is er een nieuwe collectie kleuren ontworpen: 30 geheel nieuwe kleuren en 12 doorlopende wit/grijs/naturel tinten. Blader de foto’s door om de kleuren op de meubels te zien en geïnspireerd te raken door de stijlvolle combinaties.

Meubels van Montana
De kleuren zijn toepasbaar op elk kastje, plankje, knopje, deurtje, laatje, raster… Met het unieke tekenprogramma van Montana (bij ons in de winkel) kan je haast elk meubel zelf ontwerpen. Van volwaardige boekenkasten tot tv-meubels, wandplanken, salontafels, kledingkasten, kapstokken, schoenenkasten.. Kies zelf of je het meubel op pootjes, op een plint, op wieltjes of hangend aan de muur wil. Verder zijn er houten en glazen platen beschikbaar voor over de kasten heen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Montana. Daarbij kan je de kleuren eindeloos combineren, zoals je op de foto’s goed kan zien.

Kleuren uit oudere kleurpaletten
Heb jij een kast van Montana in een kleur van een oudere kleurencollectie en wil je iets toevoegen in die kleur? Geen probleem! Twee keer per jaar kan je in élke kleur die Montana ooit heeft gemaakt, de kasten in zo’n kleur bestellen.

Montana op onze webshop
Bij Montana kan (haast) alles. Dat is ontzettend moeilijk om weer te geven op een webshop. Gelukkig heeft Montana een collectie (‘The Selection‘) met een aantal ‘standaard’ kasten, spiegels en meubels die je direct online kan bestellen via onze website: in de nieuwe kleuren! Klik hier om Montana in onze webshop te bekijken. Bekijk ook zeker eens de prachtige website van Montana door hier te klikken.