075 6281836

Louis Poulsen viert de 60e verjaardag van de iconische lamp PH5 met een nieuwe serie kleuren!

Poul Henningsen, een pionier op het gebied van lampen, gaf  het verhaal van Louis Poulsen vorm, toen hij de veel bejubelde PH5 hanglamp ontwierp in 1958. 60 jaar later is de PH 5 pendant lamp nog steeds de best verkochte lamp in de collectie van Louis Poulsen.

Ondanks veel mooie nieuwe ontwerpen en zeer bekende toppers als de Panthella serie en de vele nieuwe modellen die er nu uitgebracht worden, is de PH5 pendant nog steeds het best verkochte ontwerp van het bedrijf Louis Poulsen.  Om dit te vieren is er onlangs een nieuwe collectie kleuren geïntroduceerd in de serie PH5 Mini.

In de herfst van 2017 werd de PH5 Mini voor het eerst uitgebracht, de eerste kleinere versie van de PH5 in Classic White, Modern White en 6 prachtige nieuwe kleur combinaties: Hues of Orange, Hues of Rose, Hues of Red, Hues of Green, Hues of Blue en Hues of Grey.

Als u in de winkel naar de lampen komt kijken zult u de namen begrijpen; de lamp is opgebouwd uit 5 verschillende lagen, elk met een andere tint. Als geheel geven ze een samensmelting van prachtige kleuren.

Om te vieren dat de PH5 60 jaar bestaat, zal de originele PH5 ook leverbaar zijn in dezelfde 8 kleuren! Zo heeft u nog meer mogelijkheden om de lampen te combineren. Een kleine in een hoek, een grote boven de eettafel. De kracht van de lamp blijft dat deze rondom licht geeft en je kunt nooit in de lichtbron kijken! Bijzonder, zo goed bedacht en dat al 60 jaar geleden!

De lamp vindt u in Denemarken in vele huizen terug maar ook in Nederland is deze alom bekend. Hij past in een elk interieur en is niet per definitie modern of klassiek.

Naast de PH5 Pendant en de PH 5 Mini hebben wij een groot deel van de Louis Poulsen collectie in de winkel hangen en vindt u de ontwerpen ook terug in onze webshop.
Wij hebben gekozen voor Louis Poulsen; lampen van een prachtige kwaliteit die klassiek mooi zijn met moderne lijnen en aangepast aan deze tijd. Van een Louis Poulsen lamp ga je steeds meer houden.

Als je meer wilt weten kan je hier klikken om een bezoek te brengen aan de website van Louis Poulsen.