075 6281836

Nieuws

Opruiming

Opruiming

We ruimen op en hebben daar extra de tijd voor, dus gaat alles in de webshop.  De dekbedden die we in voorraad hebben zijn extra afgeprijsd en natuurlijk een uitgebreide collectie met voordelige dekbedovertrekken.  De grotere items zetten we afwisselend zoveel mogeijk in de etalage. Dus nu zowel webshop als etalage in de gaten houden!  En bel gerust 075 6281836.  We helpen graag verder.

Lock down

Lock down

Ook wij moeten er aan geloven. De deur van de fysieke winkel is dicht.
Je kunt ons wel bereiken. Wij zijn aanwezig maandag tot en met vrijdag van 9 – 17.00 uur
en zaterdag van 10 tot 14.00 uur.
We bezorgen alle bestellingen, gordijnen worden geplaatst, vloeren gelegd en bedden en banken geleverd.
Vragen of problemen, of kan iets echt niet wachten.  We mogen wel bij je thuis komen!
Dus mail ons op info@stellingwonen.nl of bel 075 6281836, dan helpen we je graag.
Naar de webshop!

Auping Studio

Auping Studio

De Auping Studio is geplaatst.
Stelling Wonen is al heel lang Auping dealer, maar nu is Auping ook wat zichtbaarder in onze winkel.
Mooie posters, een touch-scherm met configurator waarmee we u de modellen die we hebben staan ook in de andere kleuren kunnen tonen.
Wij zijn er blij mee.  Kom je ook kijken?

Funshoppen

Funshoppen

Niet meer funshoppen zegt Mark.  Maar wij denken mee, want funshoppen kan echt!  Ook bij ons kun je thuis zonder mondkapje achter je tablet of je computer  funshoppen in onze webshop.  Wij gaan hem nog verder vullen deze weken, maar probeer op tijd te zijn.  Dus benut die avonden thuis om je voor te bereiden op de gezelligheid van de kersttijd.  Maak  het dan in klein gezelschap extra gezellig met waardevolle cadeaus.   Of vraag ons je cadeau ingepakt te versturen voor als je toch niet bij elkaar kunt zijn….

Vogelijsje

Vogelijsje

Vogelijsjes, zangstokjes, hoe noemen we het?  Het is gewoon een leuk hebbeding.  Dessert van birds is een andere manier om de vogeltjes te voeren, en ze gezellig naar je tuin te lokken.  De vogels eten de nootjes van het stokje, en dan blijft er een mooi houten vogelfiguurtje hangen in de boom.  Gemaakt door Studio Carmela Bogman, bij ons in de winkel en in de webshop. Voor als de bomen straks helemaal kaal zijn…

Stelton

Stelton

De Ora schalen en kaarsenhouders zijn nieuw in de collectie van Stelton. Mooie diepe schalen in prachtige kleuren, minimalistische elegantie, zoals Stelton zelf zegt.
We kunnen het niet beter zeggen en vinden ze nog mooier nu ze in het echt in onze winkel staan.   Leuk ook om te zien, dat die kleuren dan weer
precies matchen met het servies van Leonardo (en overigens ook met veel dekbedovertrekken en accessoires in de collectie van dit najaar).  De kleuren zijn
verschillende ‘rook’blauw tinten, rood/paars, en natuurlijk grijsgroen.  Foto’s zeggen het niet genoeg, in het echt nog mooier.

De collectie van Stelton vind je al zeker 20 jaar in onze winkel.  Gelukkig steeds met leuke noviteiten.  Het is daardoor dat we nu niet de complete collectie in onze webshop hebben.
Wil je nog een klassieker of heb je onderdelen nodig?  Bel even en we bestellen het voor je, of hebben het soms op voorraad.

 

Montana Mega

Montana Mega

Het Montana systeem bestaat uit 36 basis modules die in iedere combinatie geassembleerd kunnen worden.  Als je onze winkel regelmatig bezoekt ken je het vast al.  Nieuw in de Montana collectie is nu Montana Mega – een *20 module beschikbaar in 9 ontwerpen.  De Montana Mega modules kunnen alleen worden geleverd op plint of op pootjes….. Maar kijk eens naar de hele leuke combinaties, om zo blij van te worden.  Speel met kleur, en doe je ideeën op in de winkel of op de website van Montana.  Montanafurniture.com. 

Auping Noa

Auping Noa

Nieuw in de collectie van Auping is de Auping Noa. We hebben deze al besteld en kunnen niet wachten tot deze in de winkel staat. Auping kennende wordt dit prachtig. Een mooi houten bed, 6 kleuren, 2 soorten hoofdbord en leverbaar in de standaard maten, maar ook als daybed of twijfelaar..  We worden er blij van.  Ongeveer half november in de winkel….., zucht zucht, wacht wacht… 🙂

Fauteuils

Fauteuils

Diverse mooie fauteuils nieuw in de winkel.  Door de covid situatie heeft het wat langer geduurd dan verwacht, maar nu is het genieten.
Een aantal van die fauteuils kenden we al, en staan er nu fris in nieuwe kleuren.   Erg leuk vinden we de nieuwe fauteuils Bibo en Cabut van Pode.
Wat ons opviel is dat ze erg echt anders uitzien op de foto’s….. in het echt zijn ze leuker!!   En ze zitten goed.

Fauteuil Transit staat er nu in prachtig mosterdgeel leer, en we verwachten binnenkort nog diverse nieuwe modellen.  Dus voor een rondje zitten bij Stelling is het nu wel het moment!  Per collectie verschillen ook de mogelijkheden.  Dus laat je vooral voorlichten, er is vaak meer mogelijk dan je denkt.  Mooie stoffen, ander hout, andere voet……   We informeren je graag.

 

Duurzame dromen

Duurzame dromen

Auping heeft een fijne ‘duurzaam dromen’ actie. De bij ons meest geliefde bedmodellen Auronde, Essential, Match en Original zijn tot 7 juni 15% voordeliger. Deze bedden heb je voor zeer lange tijd, en wanneer je gemiddeld elk 10 jaar een nieuw matras koopt heb je hier voorlopig geen omkijken naar.  Fijn, want je moet al zoveel kiezen.  Als je jong bent is het matras erbij minder belangrijk en kies je misschien voordeliger, wanneer je wat ouder wordt en je lichaam wat fijngevoeliger worden de matrassen steeds belangrijker.  Maar hoe duurzaam, je Auping blijft al die jaren je basis en je hoeft geen heel nieuw bed (maar dat mag natuurlijk wel… ). Crisisproef en duurzaam. Wij houden ervan!

Pin It on Pinterest