075 6281836

Boxspring, ledikant, matrassen & beddengoed

Boxspring, ledikant, matrassen & beddengoed

Voor het beste slaapadvies kom je natuurlijk naar de winkel! Laat je goed voorlichten, slapen is belangrijk! Je vindt bij ons de slaapsytemen van onder andere Auping, Aura By Recor Bedding, Riviera en Selecta.  We geven slaapadvies op maat, want iedereen is uniek en slaapt daarom anders.
We zullen er ook online echt niet zo veel over kunnen vertellen. Slapen is een persoonlijk verhaal en vraagt echt een bezoek aan de winkel. We willen je graag zien liggen!

Ook over beddengoed kunnen wij veel vertellen, maar daarnaast vind je de verschillende hoeslakens en dekbedovertrekken ook terug in onze webshop. Koele percal, soepel satijn of dubbel gebreide jersey dat niet rimpelt. Vertel ons waar je van houdt, en wij helpen je verder! Ook is het altijd mogelijk om een bijzondere maat te bestellen: al onze leveranciers leveren maatwerk.

Dekbedovertrekken van Essenza, Marc O’Polo, Beddinghouse, Auping, Casilin, Christian Fischbacher, Covers & Co, Kardol, Pip Studio …. Van glad katoen satijn, koel katoen of stoer linnen.

Een apartere tak – vouwbedden en onderschuifbedden – is ook bij ons te vinden. Ze zijn klassiekers en levenslang handig. Bij ons in de winkel zie je ze bijvoorbeeld van Kuperus. Je zou het retro kunnen noemen, of is het gewoon iets wat altijd al goed was en nog steeds is? Eenmaal gekocht en vervolgens jarenlang plezier van.

Voor dekbedden adviseren wij voornamelijk dons of wol. Dons is wasbaar op 60 graden, wat vooral belangrijk is in de strijd tegen huisstofmijt. Wol kan soms wat beter ventilerend zijn, en  ligt wel wat zwaarder op je. Kom vooral voelen en kijken naar verschillende warmte-klasses. Verder advies en uitleg over de dekbedden vind je ook in de webshop; zo heb je alvast een idee van wat er allemaal mogelijk is. Naast dekbedden hebben we ook spreien en zomerdekens in  winkel en op de webshop staan.

Om het plaatje af te maken zijn er nog de hoofdkussens. Ook hier is het erg belangrijk dat het kussen goed aansluit op jouw lichaam en daarom hebben wij een serie uitleenkussens. Deze kussens, de Imperior kussens van Jonk B.V. hebben een natuurlatex kern en met dons gevulde buitenkanten. Zo is het kussen vormvast en toch lekker zacht. De Imperior is er in diverse hoogtes en stevigheden welke je mee naar huis kan nemen om een aantal nachten proef te slapen. Tevreden? Dan krijg je een nieuwe mee. Naast de Imperior kussens hebben we ook volledig natuurlatex kussens en wollen kussens.

Kom naar de winkel!  Wij doen ook mee met www.indezaanbocht.nl. Daar doe je dan weer fijn ideeën op voor een bezoek aan andere leuke winkeliers in Wormerveer. Je maakt er zomaar een fijne dag van!

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest