075 6281836

Boxspring, ledikant, matrassen & beddengoed

Voor het beste slaapadvies komt u natuurlijk naar de winkel! Laat u goed voorlichten, slapen is belangrijk! U vindt bij ons de slaapsytemen van onder andere Auping, Kuperus, Royal Dream en Selecta voor matrassen, spiralen, lattenbodems en boxsprings.  We geven slaapadvies op maat, want iedereen is uniek en slaapt daarom anders.

Van Auping vindt u ledikant Auronde, Match, Original, Essential, de boxspringcombinatie Original, de boxspring Criade en boxspring Tone. Ook de spiralen van Auping vindt u in alle uitvoeringen. Dat wil zeggen vlak, handverstelbaar, 1-motorig, 2-motoris of 3-motorig. Alle ledikanten worden natuurlijk gemonteerd door gecertificeerde monteurs. Kom alle modellen, bodems, matrassen, stoffen en beddengoed vooral in de winkel bekijken.

Ook over beddengoed kunnen wij veel vertellen, maar daarnaast vindt u de verschillende hoeslakens en dekbedovertrekken ook terug in onze webshop. Koele percal, soepel satijn of dubbel gebreide jersey dat niet rimpelt. Vertel ons waar u van houdt, en wij helpen u verder! Ook is het altijd mogelijk om een bijzondere maat te bestellen: al onze leveranciers leveren maatwerk.

Dekbedovertrekken van Essenza, Marc O’Polo, Beddinghouse, Auping, Mirabella, Casilin, Christian Fischbacher, Covers & Co, Kardol, Heckett & Lane, ….. Van glad katoen satijn, koel katoen of stoer linnen.

Een apartere tak – vouwbedden en onderschuifbedden – is ook bij ons te vinden. Ze zijn klassiekers en levenslang handig. Bij ons in de winkel zie je ze bijvoorbeeld van Kuperus. Je zou het retro kunnen noemen, of is het gewoon iets wat altijd al goed was en nog steeds is? Eenmaal gekocht en vervolgens jarenlang plezier van.
Van het italiaanse merk Clei hebben we laats het opklapbed Poppi verkocht. Clei heeft een geweldige collectie opklapbare bedden met handigheden, zoals bijvoorbeeld een stel kasten ervoor, die vernuftig wegschuiven of wegdraaien….   Bekijk ook zeker hun eigen website voor veel meer informatie en foto’s. Als eenmaal uw wensen kenbaar zijn, kunnen we met u meedenken. Ook zijn er mogelijkheden om samen met ons hun showroom te bezoeken.

Matrassen en boxspringcombinaties verkopen wij van Royal Dream / Rivièra. Royal Dream staat bekend om de natuurlatexmatrassen en de natuurlatexcomfortlaag in combinatie met pocketveren.  We kunnen u het laten zienen vooral laten voelen terwijl onze adviseurs meekijken. Wat u denkt prettig te vinden is misschien niet altijd het juiste matras voor u en dat is waarom wij u graag helpen bij het kiezen van het juiste matras. Bedden zijn belangrijk, dus neem ook even de tijd om een goede
keus te maken. U kunt ook altijd bellen voor een afspraak 075 6281836.

Voor dekbedden adviseren wij voornamelijk dons of wol. Dons is wasbaar op 60 graden, wat vooral belangrijk is in de strijd tegen huisstofmijt. Wol kan soms wat minder ventilerend zijn, maar ligt wel wat zwaarder op je. Kom vooral voelen en kijken naar verschillende warmteklasses. Verder advies en uitleg over de dekbedden vindt u ook in de webshop; zo heeft u alvast een idee van wat er allemaal mogelijk is. Naast dekbedden hebben we ook de klassieke spreien en dekens voor op bed in de winkel en op de webshop staan.

Om het plaatje af te maken zijn er nog de hoofdkussens. Ook hier is het erg belangrijk dat het kussen goed aansluit op uw lichaam en daarom hebben wij een serie uitleenkussens. Deze kussens, de Imperior kussens van Jonk BV, hebben een natuurlatex kern en met dons gevulde buitenkanten. Zo is het kussen vormvast en toch lekker zacht. De Imperior is er in diverse hoogtes en stevigheden welke u mee naar huis kunt nemen om een aantal nachten proef te slapen. Tevreden? Dan krijgt u een nieuwe mee. Naast de Imperior kussens hebben we ook volledig natuurlatex kussens en wollen kussens.

Kom naar de winkel! Wij doen ook mee met www.indezaanbocht.nl. Daar doet u dan weer fijn ideeën op voor een bezoek aan andere leuke winkeliers in Wormerveer. U maakt er zomaar een fijne dag van!

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest