075 6281836

Boxspring, ledikant, matrassen & beddengoed

Onze merken
Auping
Beddinghouse
Clei
Dommelin
Essenza
Holzmanufaktur
Marc O’Polo
Kuperus
Royal Dream
Riviera
Selecta
Texeler

Voor het beste slaapadvies komt u natuurlijk naar de winkel! Laat u goed voorlichten, slapen is belangrijk! U vindt bij ons de slaapsytemen van onder andere Auping, Kuperus, Royal Dream , Selecta voor matrassen, spiralen, lattenbodems en boxspring.  We geven slaapadvies op maat, want iedereen is anders en niet alleen wat betreft gewicht.

Van Auping vindt u ledikant Auronde, Match, Original,  Essential, de boxspringcombinatie Original  en de Boxspring Auping Criade.  Ook de spiralen van Auping  vindt u in alle uitvoeringen, dat wil zeggen vlak, handverstelbaar of met 1, 2 of 3 motoren.
De ledikanten worden natuurlijk gemonteerd door gecertificeerde monteurs.

Ook over beddengoed kunnen wij veel vertellen, u vindt de verschillende hoeslakens en dekbedovertrekken ook terug in onze webshop. Koele percal, soepel satijn of jersey dat niet rimpelt. Vertel ons waar u van houdt, en wij helpen u verder!
Dekbedovertrekken van Essenza, Marc O’Polo, Beddinghouse, Auping, Mirabella, Casilin, Fischbacher…..

Vouwbedden, onderschuifbedden, niet te vergeten klassiekers en levenslang handig. Bij ons in de winkel van Kuperus, je zou het retro kunnen noemen, of is het gewoon iets wat altijd al goed was en nog steeds is?  Eenmaal gekocht, jarenlang plezier van.
Van het italiaanse merk Clei staat nu weer opklapbed Poppi in de winkel. Clei heeft een geweldige collectie met opklapbare bedden, met soms kasten er voor, die vernuftig wegschuiven of wegdraaien….   Veel informatie ook op hun website, en wanneer u uw wensen kenbaar maakt kunnen we met u meedenken.  Ook zijn er mogelijkheden om samen met ons hun showroom te bezoeken.

Matrassen en boxspringcombinaties verkopen wij van Royal Dream / Rivièra, Royal Dream staat bekend om de natuurlatexmatrassen, en ook natuurlatexcomfortlaag in combinatie met pocketveren.  We kunnen u het laten zien
en vooral voelen, en onze adviseurs kijken mee.  Wat u prettig vindt is misschien niet altijd het juiste matras voor u,
wij helpen u daarbij. Wij vinden dat een uitdaging.  Bedden zijn belangrijk dus neem ook even de tijd om een goede
keus te maken.  U kunt ook altijd bellen voor een afspraak 075 6281836.

Voor dekbedden adviseren wij voornamelijk dons of wol. Dons wat wasbaar is op 60 graden, vooral in de strijd tegen huisstofmijt een belangrijk ding.   Wol wat beter ventilerend soms,  maar ook wat zwaarder op je. De keus is aan u, wat vindt u lekker.
Verder advies en uitleg over de dekbedden vindt u ook in de webshop. En,  o ja, we hebben ook nog wollen dekens en spreien (veel gezocht).

Kom naar de winkel! Wij doen ook mee met www.indezaanbocht.nl.  Daar doet u dan weer fijn ideeen op voor een bezoek aan andere leuke winkeliers in Wormerveer.  U maakt er zomaar een fijne dag van!