075 6281836

Design & cadeaus

Onze merken
Abyss & Habidecor
Born in Sweden
David Fussenegger
Ester & Erik
Korbo
Leonardo
Muuto
Pappelina
Stelton
Jalo
Silkeborg

De invloed van Denemarken vindt u ook zeer sterk terug in onze accessoires. Met een merk als Stelton hebben we de prachtige klassiekers zoals de thermoskan van Erik Magnussen in huis gehaald. De Stockholm collectie is een collectie van schalen en vazen handgemaakt in prachtige blauwtinten. In zo’n prachtige vaas zijn alle planten leuk!

Nog een welbekende en klassieke designer is Kay Bojesen. Zegt de naam u niets, dan herkent u vast wel meteen zijn originele ontwerp van het houten aapje. Lees de tekst en historie over het aapje in onze webshop. Over de jaren is zijn collectie uitgebreid met meer en meer houten figuren en accessoires. Ook zijn veel nu in verschillende houtsoorten te leveren.

Ester & Erik levert prachtige sfeer in de vorm van kaarsen.  De hand gedompelde kaarsen zijn er in verschillende vormen en grootten. De kaarsen druipen niet en branden rustig. Sinds kort hebben we ook de bijpassende kaarsenhouders in staal en goud.  Maar u mag ze natuurlijk ook stoppen in elk van de leuke kandelaars in onze wisselende collectie. 

Pappelina is een leuk merk in kunststof lopers, karpetten en matten. Een hele grote collectie met printjes en kleurencombinaties. De maten verschillen van 60 x 85 cm tot 180 x 300 cm. Leuk voor binnen én buiten. Ook makkelijk schoon te houden en bij échte vlekken kan hij zelfs in de wasmachine.

Korbo heeft roestvrijstalen manden voor zowel binnen als buiten. Ze zijn handgemaakt en daardoor heel lang mooi; echt een kwaliteitsinvestering. De manden zijn er in RVS en koperkleur en leverbaar in veel maten. Kies voor breed en laag of hoog en smal; met of zonder handvat. Naast de manden zijn er ook bijpassende accessoires bij te koop. Denk bijvoorbeeld aan een waszak, bodemplaat, planten/bloemen zak, binnenhoezen en ophangbeugels. Gebruik als wasmand, bloempot, prullenbak of gebruik om speelgoed, haardblokken, servies of andere spullen in op te bergen.

Ook grotere accessoires als plaids, sierkussens, spiegels, dienbladen, kaarsenhouders, klokken, schalen, houten en betonnen beeldjes, speakers, wekkers, karaffen en vazen zie je door de hele winkel staan. De design- en accessoirecollectie is de meest veranderende collectie van allemaal. We verplaatsen ze continu in de winkel en zetten ze te pas en te onpas op de webshop. Ziet u iets niet meer staan? Vraag gerust, vaak staat het in ons magazijn, op een andere verdieping óf kunnen we het nog nabestellen.

Kom genieten. Accessoires variëren in de winkel, vaak sneller dan de website kan bijhouden…