075 6281836

Design & cadeaus

Onze merken
Abyss & Habidecor
Born in Sweden
David Fussenegger
Ester & Erik
Korbo
Leonardo
Muuto
Pappelina
Stelton
Jalo
Silkeborg

De invloed van Denemarken vindt u ook zeer sterk terug in onze accessoires.   Met een merk als Stelton hebben we de prachtige klassiekers zoals de thermoskan van Erik Magnussen.  De Stockholm collectie is een collectie van schalen en vazen handgemaakt in prachtige blauwtinten.  In zo’n prachtige vaas zijn alle planten leuk!    De collectie Theo van Stelton, met koffiepot met filter, espressomaker, melkopschuimer vindt u ook in de winkel.

Ester en Erik is ons nieuwste aanvulling. De hand gedompelde kaarsen zijn er in verschillende vormen en grootten.
Pappelina is een leuk merk in kunststof lopers, karpetten en matten.  Korbo heeft roestvrijstalen manden, ook deze handgemaakt, oerdegelijk en ook zo mooi.

De collectie accessoires verandert continu, de dots (wandknoppen) en vazen van Muuto. Prachtige spiegels van Muuto Bekijkt u dit vooral in de webshop. Al het nieuws staat hier zo snel mogelijk op.

Badtextiel hebben wij van Abyss en Habidecor, handdoeken, badjassen en badmatten leverbaar in 60 verschillende kleuren. Veel verschillende maten en mogelijkheden.

Voor accessoires geldt ook, ziet u het niet in de winkel (en wel in onze webshop) vraag dan vooral even, er is ook een magazijn…. en vaak zijn artikelen nog te bestellen.

Kom genieten. Accessoires varieren in de winkel, vaak sneller dan de website kan bijhouden…