075 6281836

Gordijnen & zonwering

Onze merken
Almedahl
Van den Acker
Christian Fischbacher
Goelst
Jab
Kendix
Kinnasand
Kvadrat
Luxaflex
Ploeg
Sunway

Zonwering in vele vormen, jaloezieën, duette’s, plissé, rolgordijnen, vouwgordijnen. Het wordt allemaal steeds mooier. Functioneel en mooi komt vooral in dit onderdeel van ons vak steeds dichter bij elkaar. U vindt dit terug in de collecties van Luxaflex en Sunway.

Wist u dat wij een eigen atelier hebben? De stoffen worden er met zorg en aandacht verwerkt en we bespreken met u hoe dat gaan doen. Per stof verschilt ook ons advies. We verwerken prachtige kwaliteiten, van klinkende namen als Kinnasand, De Ploeg, Kendix, Christian Fischbacher, Ado en Van den Acker. Stoffen zijn moeilijk te laten via een website. Kom dus vooral zien en voelen, en neem eens wat stalen mee naar huis. Bij dag en avondlicht kunt u dan goed bekijken wat een kleur doet in uw interieur.

We hebben ook een uitgebreide collectie meubelstoffen. Die gebruiken wij voor onze meubelmerken maar ook voor losse kussens of herstoffeerwerk. In overleg met onze zeer bekwame meubelstoffeerder maken wij ook dan voor u een prijsopgave en geven advies… Is die bank/stoel dat nou nog wel waard??

Maak van uw huis geen klankkast, denk aan de akoestiek, door gordijnen, gestoffeerde meubelen en een mooi karpet. De gordijnen lopen het soepelst op de rails van Goelst, een stalencollectie met de verschillende soorten rails vindt u bij ons in de winkel.