075 6281836

Gordijnen, vitrage, in-betweens, zonwering en sfeer

Zonwering komt in zo veel vormen: jaloezieën, duette’s, plissé’s, rolgordijnen, vouwgordijnen… Het wordt allemaal steeds mooier. Functioneel en mooi komt vooral in dit onderdeel van ons vak steeds dichter bij elkaar. U vindt dit terug in de collecties van Luxaflex en Sunway.

Sunway heeft sinds kort een nieuwe collectie gelanceerd: Sunway Color On Demand. Deze nieuwe collectie Duette Shades heeft een stoerdere plooibreedte van 45 millimeter en kan geleverd worden in 800 kleuren! 48 van deze kleuren zijn op een kleurstaal gedrukt in zowel een lichtdoorlatende als een verduisterende kwaliteit. Neem de stalenwaaier eens mee naar huis om te zien welke kleur het beste past. De boven- en onderlat worden standaard bekleed in dezelfde kleur als de gekozen stof voor een strakke look. Kies dan alleen nog de gewenste bedieningsvorm; eindloos koord, LiteRise bediening, PowerTouch bediening of Simplicity Motor bediening door middel van een afstandsbediening. De stalenbundels liggen klaar en een groot showmodel hangt al in de winkel!

Door de grote collectie stalen kunt u bij ons naar lust gordijnstoffen bekijken, vergelijken en mee naar huis nemen. Wist u dat wij een eigen atelier hebben? De stoffen worden er met zorg en aandacht verwerkt en we bespreken met u hoe we dat gaan doen. Per stof verschilt ook ons advies. We verwerken prachtige kwaliteiten, van klinkende namen als Kinnasand, De Ploeg, Kendix, Christian Fischbacher,  Jab, Loft en Kvadrat. Stoffen zijn helaas moeilijk te laten zien via een website; kom dus vooral zien en en voelen en schroom niet om wat stalen mee naar huis te nemen. Kijk goed bij dag- én avondlicht om te zien wat de kleur doet met uw interieur.

We hebben ook een uitgebreide collectie meubelstoffen. Die gebruiken wij voor onze meubelmerken maar ook voor losse kussens of her-stoffeerwerk. In overleg met onze zeer bekwame meubelstoffeerder maken wij ook dan voor u een prijsopgave en geven advies; is die bank of stoel dat nog waard? Een nieuwe stoel kan zomaar evenveel kosten. Maak van uw huis geen klankkast; denk aan de akoestiek, door gordijnen, gestoffeerde meubelen en een mooi karpet. De gordijnen lopen het soepelst op de rails van Goelst. Een stalencollectie met de verschillende soorten rails vindt u bij ons in de winkel.

 

Pin It on Pinterest