075 6281836

Gordijnen, vitrage, in-betweens, zonwering en sfeer

Gordijnen, vitrage, in-betweens, zonwering en sfeer

Zonwering komt in zo veel vormen: jaloezieën, duette’s, plissé’s, rolgordijnen, vouwgordijnen… Het wordt allemaal steeds mooier. Functioneel en mooi komt vooral in dit onderdeel van ons vak steeds dichter bij elkaar. Je vind dit terug in de collecties van Luxaflex en Sunway, en Verosol

Door de grote collectie stalen kan je bij ons naar hartelust gordijnstoffen bekijken, vergelijken en mee naar huis nemen. Wist je dat wij een eigen atelier hebben? De stoffen worden er met zorg en aandacht verwerkt en we bespreken met je hoe we dat gaan doen. Per stof verschilt ook ons advies. We verwerken prachtige kwaliteiten, van klinkende namen als Kvadrat, De Ploeg, Kendix, Fischbacher1819 en Jab. Stoffen zijn helaas moeilijk te laten zien via een website; kom dus vooral zien en en voelen en schroom niet om wat stalen mee naar huis te nemen. Kijk goed bij dag- én avondlicht om te zien wat de kleur doet met jouw interieur.

We hebben ook een uitgebreide collectie meubelstoffen. Die gebruiken wij voor onze meubelmerken maar ook voor losse kussens of her-stoffeerwerk. In overleg met onze zeer bekwame meubelstoffeerder maken wij ook dan voor jou een prijsopgave en geven advies; is die bank of stoel dat nog waard? Een nieuwe stoel kan zomaar evenveel kosten. Maak van jouw huis geen klankkast; denk aan de akoestiek, door gordijnen, gestoffeerde meubelen en een mooi karpet. De gordijnen lopen het soepelst op de rails van Goelst. Een stalencollectie met de verschillende soorten rails vind je bij ons in de winkel.

 

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest