075 6281836

Leuk dat je met ons wilt kennismaken!

Je vindt op de Zaanweg in Wormerveer een team van verkoopadviseurs, stoffeerders en een eigen gordijnatelier. Voor een compleet interieur of een verbouwing van de slaapkamer denken wij graag met je mee. We geven goed slaapadvies, bouwen (inloop-) kasten op maat, leggen vloerbedekking en hangen de gordijnen voor u op… om maar even wat te noemen.

Je kan bij ons terecht voor een stukje van de puzzel (nieuw matras, eetkamerstoelen, een plaid..) óf de hele puzzel! Advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. Neem de tijd en laat je goed adviseren.

Kom ook naar de winkel voor inspiratie of de uitgebreide collectie cadeau-artikelen. Deze website geeft een beeld van de collecties en geeft de mogelijkheid om online te bestellen. Op Facebook & Instagram vertellen we over nieuws en veranderingen in de winkel. Ook leuk om te volgen!

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest