075 6281836

Leuk dat je met ons wilt kennismaken!

Een collectie meubels en accessoires geïnspireerd op Scandinavië maar met een hollandse touch. Dat is wat ons inspireert en onze basis is. We streven naar kwaliteit en duurzaamheid, al lijkt dat een modekreet, wij willen al lang dat onze klanten voor langere tijd blij zijn met onze producten.  Ben je blij met je bank? Dan is het haast vanzelfsprekend dat je ook naar ons toe gaat voor bijvoorbeeld je bed, gordijnen, raambekleding, accessoires.  Zo leren we elkaar steeds beter kennen en kunnen we je beter adviseren. 

We houden van mooi  en kleurrijk, maar combineren met tijdloos en het juiste product voor jou. Natuurlijk denken we zo veel mogelijk met je mee. In de winkel kunnen we je daar het best in adviseren, en samen met jou je woonplan ontwikkelen.

Stelling Wonen vind je al ruim 90 jaar in Wormerveer. Op de bekende plek aan de Zaanweg vind je op de tweede verdieping onze bedden collectie waaronder een Auping Studio. Dus bedden op de tweede verdieping en veel banken, stoelen, meubels op de begane grond en eerste verdieping. Beneden het beddengoed en de accessoires, als ook de gordijnen, raambekleding.

Kom ook naar de winkel voor inspiratie of de uitgebreide collectie cadeau-artikelen.
Onze website geeft een beeld van de collecties en geeft de mogelijkheid om online te bestellen. Op Facebook & Instagram vertellen we over nieuws en veranderingen in de winkel. Ook leuk om te volgen!

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest