075 6281836

Je merkt het aan alles: het najaar is begonnen. Het wordt weer eerder donker, de zomerjassen hebben plaatsgemaakt voor najaarsjassen én we hebben weer graag lampen aan. Niets dat zoveel sfeer en warmte geeft als de juiste verlichting in huis. Je hebt waarschijnlijk al lampjes van Gingko in de winkel zien staan, zoals de Accordeon lamp. Hier zijn een aantal nieuwe bijgekomen.

Evaro

Smart Baton

Lemelia

Beweeg het losse lampenbolletje langzaam steeds dichter naar de lamp toe en zie hoe het licht vanzelf aangaat. Laat vlak voor je bij de lamp bent het lampenbolletje los en kijk hoe hij zweeft. Evaro levert naast warm sfeerlicht ook gegarandeerd een goed gespreksonderwerp op.

 

Verborgen in het houten deel van de lamp zit een magneet. Hierdoor klikt hij gemakkelijk aan het de houten wandbevestiging (welke je op de wand plakt middels meegeleverd dubbelzijdig tape). Hang hem bijvoorbeeld op naast je bed en pak het stokje eraf wanneer je ermee door huis loopt. De lamp is oplaadbaar, waardoor hij dus draadloos werkt en ook op plekken kan hangen waar je geen stopcontact hebt. Smart Baton kan permanent aan blijven staan, of gaat alleen aan als hij beweging detecteert.

Het Lemelia lampje is misschien wel het kleinste oplaadbare lampje in de collectie. Oplaadbaar en daardoor ook draadloos te gebruiken. Door zachtjes met je hand op het hout te tikken, gaat het lampje aan. Kies ervoor om de lamp permanent op warm wit licht te zetten, of laat de lamp langzaam overlopen in verschillende kleuren.

Pin It on Pinterest

Share This