075 6281836

Het is eind juni en dat betekent; zomer opruiming! 

In de winkel vind je tijdens de opruimingstijd vanzelfsprekend de welbekende etalage vol met dekbedovertrekken; een vrolijk gezicht en allemaal ontzettend leuke prijzen.

Daarnaast zijn een hoop showroommodellen afgeprijsd: diverse fauteuils van Pode, een prachtige grote fauteuil van Berg, vazen en ‘control’ lampen van Muuto, badjassen, matrassen, boxsprings, banken van Pode, kast van Noteborn om maar even een idee te geven.

Auping sluit ook aan bij onze summersale. Nu 15% korting op alle Auping producten. Dat geldt dus ook voor te bestellen producten, en in alle maten, soorten, kleuren!

Ook leuk: deze opruiming 20% korting op alles van Stelton uit voorraad! (kom hiervoor naar de winkel!)

In de webshop (en natuurlijk ook in de winkel) 10% korting op alle dekbedden, percal 200tc hoeslakens en zware kwaliteit jersey hoeslakens! Gebruik bij het afrekenen de kortingscode ‘summersale’ voor 10% korting! (invullen in het ‘grijze’ vakje).

Bij aankoop van een nieuw hoofdkussen krijgt u tijdens de summersale een nieuwe molton sloop cadeau. Hiermee blijft u kussen langer nieuw en fris.

Om u alvast een kijkje te kunnen laten nemen, voeren we de opruiming zoveel mogelijk door op de webshop. Vanwege de vele items is het echter haast onmogelijk om álles op de webshop te laten zien, dus wij raden zeker aan om langs te komen in de winkel.

Loop een rondje, stuit op de leukste meubels en accessoires, prachtige boxsprings en matrassen in de aanbiedingen en struin door de etalage vol dekbedovertrekken!