075 6281836

Set van 4 kaarsen Ester & Erik taupe mat 42 cm

23.00

Set van 4 kaarsen, de mooiste van Ester&Erik uit Denemarken.

Op voorraad

Beschrijving

Materiaal: deze kaars is gemaakt van 100% geurvrij paraffine wax van Europa’s grootste producent. De kaars is geproduceerd in de fabriek in Denemarken en de lont is gemaakt van 100% katoen.

Voet: de voet van de kaars heeft een conische vorm, hierdoor past deze in de meeste kaarsenhouders.

Zelfdovend: De kaars is zelfdovend, de vlam dooft ongeveer 2-3 centimeter van de bodem van de kaars.  (Nog steeds mag je de kaarsen echter niet zonder toezicht achter laten).  Groot voordeel hiervan wel dat je niet zo’n uit geblakerde kaarsenhouder hebt.

Kaarsen doven:  We adviseren een kaarsendover te gebruiken om de kaars te doven. Dit voorkomt rook en verzekert dat de kaars helemaal uit is. Een kaarsen dover dooft de lont van de kaars en houdt deze hiermee in takt.

Tip bij het branden van kaarsen:  Om er voor te zorgen dat de kaarsen zo mooi mogelijk branden adviseren wij het om het lont kort te houden, kaarsen minimaal 10 centimeter van elkaar te plaatsen, en vermijd het plaatsen van kaarsen in tocht of boven een radiator.

 

Je vindt bij ons een klein deel van de collectie van Ester & Erik.  Wij maken elk jaar onze keus in nieuwe kleuren.
Gaat het om een grotere hoeveelheid dan zijn er veel meer kleuren mogelijk en kunnen we de kaarsen ook voor je bestellen per hoeveelheid van 6 frames. Wil je meer weten, kijk op de website van Ester & Erik 

 

Specificaties

Maat

42 cm

Kleur

Taupe mat kleurnummer 18

Levertijd

De kaarsen worden uit voorraad verstuurd, levertijd dus ongeveer 1 week.

Merk

Ester & Erik uit Denemarken

Brandtijd

11 uur

Diameter

2,6 centimeter

Andere suggesties…