075 6281836
OPRUIMING

Dekbedovertrek Covers & Co Oopsie Daisy litsjumeaux

Nu in de opruiming!

99.95

OP VOORRAAD

Dekbedovertrek Covers & Co Oopsie Daisy litsjumeaux

Productbeschrijving

Dekbedovertrek Oopsie Daisy van Covers & Co
Deze superschattige madeliefjes maken je echt vrolijk. Ze springen naar voren door de mooie hazelnoot-kleurige achtergrond.
Ben je in een iets stoerdere bui? Draai het overtrek dan om naar de streepjes die aan de achterkant zitten, zo kan je eindeloos wisselen!
Dit overtrek is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd katoen percal.

Bekijk hier meer van Covers & Co in onze webshop!

Oopsie Daisy zeggen uberbeleefde Britten als ze een foutje maken. Bij Covers & Co denken ze bij Daisies liever aan magisch mooie madeliefjes - ook al zo'n bijzonder woord trouwens. Hoe dan ook verdienen de beeldschone witte bloemen samen met de roze stippen een plek op dit dekbedovertrek. Ben je in een stoerdere bui? Sta dan op je strepen en draai het dekbedovertrek om voor een hazelnootbruine ondergrond met perzikkleurige lijnen. 'Oopsie Daisy' hoef je in elk geval níet te zeggen als jou gevraagd wordt naar de duurzaamheid van dit dekbedovertrek: dit dekbedovertrek is gemaakt van katoen perkal dat GOTS-gecertificeerd is. Ofwel: het katoen is biologisch geteeld en het dekbedovertrek wordt geproduceerd met oog voor mens en milieu. Dat wordt niet alleen slapen tussen de bloemen, maar ook met een schoon geweten.

Specificaties

Merk

Covers & Co

Materiaal

100% katoen percal

Kleur

Witte madeliefjes op een hazelnoot-kleurige achtergrond.

Maat

240 x 200/220 + 2 slopen

Pin It on Pinterest

Share This