075 6281836
OPRUIMING

Dekbedovertrek Pip Tree Of Life Dark Blue litsjumeaux

nu 109.95

Nu in de opruiming!

Op voorraad

Beschrijving

Dekbedovertrek Tree Of Life Dark Blue van Pip Studio
Het rijke dessin van dekbedovertrek Tree of Life bestaat uit een geplaatste print van een gestileerde rijk bloeiende boom die omhoog groeit uit een prachtige gedetailleerde blauwe porseleinen vaas. Aan de boom groeien fantasierijke gedecoreerde bloemen, sierlijke krultakjes en bladeren.De achtergrond is voorzien van een subtiel herhaald bladerprintje. De prachtige fantasiebloemen steken goed af op de achtergrond. De achterkant heeft een tonale streep. De kussens hebben een oxford-rand en unieke striksluiting. Hierdoor kun je beide kanten gebruiken. Dit geeft een leuk mix-and-match effect op je bed.

Pip for the Planet Speciaal voor de rijke, extra luxe dessins Chintz Festival, Forest Carpet, Birds in a Row en Tree of Life heeft Pip Studio een luxe en duurzame verpakking ontwikkeld.
De duurzame, gedetailleerde verpakkingsdoos is bedoeld om te bewaren en is een nieuw gebruikersitem.
De stevige doos is ook in de binnenzijde bedrukt in de echt Pip-stijl. Hergebruik de doos voor al het moois wat je wilt bewaren.

Een aanrader voor de zomermaanden. De percal van Pip Studio is echt koeler, en vooral in de zomer heerlijk om onder te slapen.
De percal is in het begin lekker knisperig, maar wordt dan steeds zachter na het wassen.

Je wast deze dekbedovertrekken gewoon op 60 graden. Strijken mag, maar hoeft niet, alleen het kritisch oog ziet in de percal meer kreuk dan in
bijvoorbeeld een katoen satijn dekbedovertrek. Het grote voordeel van percal is wel dat het veel frisser aanvoelt.

Als je het nog niet kent, probeer eens deze mooie dekbedovertrekken!
Dit tijdloos ontwerp zal niet snel vervelen.

Specificaties

Merk

Pip Studio

Materiaal

100% percal katoen

Maat

240 x 200/220 + 2 slopen

Kleur

Dark Blue

Andere suggesties…