075 6281836

Bed Auping Auronde 2000 beits

Vanaf een breedte van 140 cm wordt de Auronde standaard geleverd met twee 1-persoons spiraalbodems.

2,115.003,490.00

Bed Auping Auronde 2000 beits

Productbeschrijving

De Auping Auronde is een echte designklassieker. Sinds het ontwerp door Frans de la Haye in 1973 gaat deze klassieker met zijn tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij de heldere en strakke lijnen komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor alle slaapkamers.

Materiaal
De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange levensduur. De Auronde is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Dit beukenhout komt uit Europa en komt uit duurzame bosbouw. Het hout is afgewerkt met matte lak, hoogglans lak of beits waardoor het oppervlak slijtvast is. ​De Auronde is Cradle 2 Cradle basic gecertificeerd vanwege de materiaalkeuze; dit keurmerk garandeert dat het bed voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte of recyclebare materialen.

Kleuren
Je kan kiezen of je jouw Auronde in een beits of in een vollak wil laten kleuren.
Bij een beits zie je de nerf van het hout nog zitten, terwijl het bed bij vollak helemaal effen en gaaf is.
Je kan uiteraard ook langskomen in de winkel waar we alle stalen hebben liggen.
Deze mag je indien nodig altijd even op zicht mee naar huis nemen.
Er zijn 10 vollak kleuren en 6 beits kleuren.
Bijzonder is dat je de kleur van de oogjes van de Auronde ook kan uitkiezen.

Maten
Auronde kan geleverd worden in alle maten tussen 80 x 200 cm en 200 x 220 cm. Het volledige overzicht van de maten staat in de extra informatie. Deze maten zijn de binnenmaten van het bed. De buitenmaten zijn alle breedtes + 4 centimeter en alle lengtes + 4 centimeter. De lighoogte van het bed inclusief spiraalbodems is ongeveer 61 centimeter, afhankelijk van hoe hoog het matras is dat er in ligt.

Direct te bestellen
De Auronde op deze pagina is direct bestelbaar via onze webshop, dit is een Auronde in één van de beitskleuren inclusief vlakke spiraalbodem(s) en een laag hoofdbord.
Kies voor de gewenste maat, de gewenste kleur voor de omranding en het hoofdbord en de gewenste kleur oogjes.
Liever één van de leuke, vrolijke kleuren? Bekijk hier de opties in vollak.

Er zijn naast vlakke spiralen nog 4 andere soorten spiraalbodems die geleverd kunnen worden in het Auronde ledikant.
Neem eens een kijkje op de Auping website, Auping heeft een ontzettend handige configurator waarbij je je Auronde samen kunt stellen en hierbij ook de verschillende opties voor de spiraalbodems ziet.
Deze handige configurator hebben wij ook in de winkel in onze mooie Auping Studio, in de winkel kunnen we dan ook met je meedenken wat je nodig hebt en wat je wensen zijn.

Hieronder vind je alvast wat informatie over de verschillende type spiraalbodems.
In onze winkel hebben we ook verschillende type spiraalbodems in de ledikanten liggen, kom dus gerust eens uitproberen wat je fijn vind.

Spiraalbodem(s):

- Vlakke spiraalbodem: de vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning.

- Handverstelbare spiraalbodem: de handverstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem biedt een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem.

- 1-motorige spiraalbodem: De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

- 2-motorige spiraalbodem: De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

- 3-motorige spiraalbodem: De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

Auronde 1000, 1500 & 2000
Wat is nu het verschil tussen de Auronde 1000, 1500 en 2000? Dit heeft alles te maken met de lig-/instaphoogte. Voor de Auronde 1000 is dit 47 centimeter, voor de Auronde 1500 is dit 53,5 centimeter en bij de Auronde 2000 geldt 61 centimeter. Let op, dit zijn geen precieze hoogtes, dit is afhankelijk van de hoogte van het matras dat op het bed komt te liggen.

Dit ledikant wordt geleverd met vlakke spiraalbodem(s), maar zonder matrassen, hiervoor nodigen wij u graag uit in de winkel voor advies.

Specificaties

Merk

Type Auronde

Auronde 2000

Kleur bedomranding

Midnight Black Oak, Soft White Oak, Chocolate Brown Oak, Dark Blue Oak, Chalk Grey Oak, Natural Walnut, Natural Oak

Kleur hoofdbord

Midnight Black Oak, Soft White Oak, Chocolate Brown Oak, Dark Blue Oak, Chalk Grey Oak, Natural Walnut, Natural Oak

Kleur dopjes

Deep Black, Pure White, Cool Grey, Warm Grey, Sand Beige, Pine Green, Blush, Dusty Red, Night Blue, Royal Blue, Aluminium

Maat

80 x 200 cm, 80 x 210 cm, 80 x 220 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 90 x 220 cm, 100 x 200 cm, 100 x 210 cm, 100 x 220 cm, 120 x 200 cm, 120 x 210 cm, 120 x 220 cm, 140 x 200 cm, 140 x 210 cm, 140 x 220 cm, 160 x 200 cm, 160 x 210 cm, 160 x 220 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 180 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 210 cm, 200 x 220 cm

Buitenwerkse maat

De gekozen breedte + 4 cm en de gekozen lengte + 4 cm.
De hoogte van de bedomranding is 48 cm.

Lighoogte

Ongeveer 61 cm, dit hangt deels af van wat voor soort matras er in het bed ligt

Type spiraalbodem

Vlakke spiraalbodem(s)

Direct te bestellen op deze pagina

De Auronde op deze pagina is direct bestelbaar via onze webshop, dit is een Auronde in één van de beitskleuren inclusief een laag hoofdbord en vlakke spiraalbodem(s).
Kies voor de gewenste maat, de gewenste kleur omranding + hoofdbord en de gewenste kleur oogjes.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This