075 6281836

Je kent Van Besouw waarschijnlijk al vanuit onze winkel. Van Besouw levert prachtig tapijt, wat gebruikt wordt voor karpetten tot vloerbedekking. Denk aan zachte materialen zoals wol, katoen, geitenhaar, linnen en lamawol.

Sinds kort heeft Van Besouw een nieuwe machine waarmee je absolute vrijheid hebt om je karpet helemaal zelf te ontwerpen. Van een simpele streep tot bijzondere vormen. Van een laagpolige tot hoogpolige stof of een combinatie. Van twee kleuren tot twintig kleuren!

Via deze workshop krijg je de kans om nu ook zelf met deze materialen en kleuren te werken. Je ontwerpt je eigen karpet met de grote stalen van Van Besouw. Dit ontwerp werk je uit tot een staal van ongeveer 40 x 60 centimeter.

Enthousiast geworden van je eigen creatie? Via Van Besouw kunnen we deze voor je in het groot laten realiseren.

Zelf hebben wij de workshop al gevolgd bij Het Broeinest in Amsterdam. Bekijk snel de foto’s voor een aantal voorbeelden die gemaakt zijn door alle deelnemers. Ook zie je foto’s door Van Besouw zelf.

– De workshop vindt plaats op zaterdag 23 november
– De workshop vindt plaats in onze winkel
– De workshop is van 10.00 tot 12.30 uur
– Meedoen is kosteloos
– Wil je je aanmelden? Je kan ons bellen of mailen, langskomen in de winkel of jezelf op de Facebokpagina van het evenement ‘aanwezig’ zetten.