075 6281836

Veel mensen zijn gek op winkelen en beschikken over voldoende kleding. Toch herken je vast de gedachte ‘wat trek ik aan?’ als je voor je kast staat. ????

Tijdens deze workshop leer je opruimen volgens de unieke KonMari methode (bekend van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo), maar dan met een nuchtere Zaanse twist. Je leert keuzes te maken over kledingstukken die je al hebt en waar je op kunt letten bij de aanschaf van nieuwe kleding. Je ontdekt hoe je kleding op een nieuwe manier kunt opbergen. Zo wordt het eenvoudig je kast op orde te houden. ? Met de nieuwe inzichten en handige tips & tricks die je opdoet geef je niet alleen je kledingkast maar ook jezelf een totale MARYmorfose ? .

Deze workshop wordt verzorgd door Marianne Winter, Register Professional Organizer® en eigenaar van MARY regelt het wel .nl®. Marianne is geboren en getogen in de Zaanstreek en begeleidt sinds 2015 Zaankanters bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd. Haar motto is: ‘geniet meer van minder’.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt! Neem zelf wat kledingstukken mee naar de workshop, dan kun je de technieken direct zelf oefenen.

Lijkt het je leuk om mee te doen?
? Aanmelden doe je door jezelf op ‘aanwezig’ te zetten, bovenaan de facebookpagina van het evenement (te vinden op de facebookpagina van Stelling Wonen)
? Je kan je uiteraard ook aanmelden in de winkel

? Meedoen is kosteloos
❗️ Er is slechts beperkt plek
? De workshop zal plaatsvinden in de winkel

De workshop is kosteloos en zal plaatsvinden in de winkel

Woensdag 25 september van 9.30 tot 11.30 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)