075 6281836

Vloerbedekking, tapijt en karpetten

De vloeren worden gelegd door onze professionals. Kom naar de winkel voor een keuze uit de actuele collectie. Van Besouw, Nouwens, Tretford, Jabo zijn merken van tapijt.  Een fijne zachte vloer aan je voeten dus.  Van veel van deze kwaliteiten kunnen ook prachtige karpetten worden gemaakt.

Ook werken we graag met Marmoleum.  Marmoleum, 97% natuurlijk, 72% herwinbaar en 42% recyclebaar. Het product is al jaren onze Zaanse trotst maar past zo goed in deze tijd.
Zo veelzijdig qua kleur, en zo anders dan vroeger in de scholen. Prachtige grijstinten en bijna verstilde groenachtigen, een rustige vloer is een rustige basis in je huis!  Vraag vrijblijvend een prijsopgave en kom ook hiervoor naar de winkel voor een beeld van de huidige collectie.

Om je te oriënteren op kleur kun je ook de vloerenplanner van Forbo gebruiken. Helpt altijd en het is leuk om alvast een beetje mee te spelen.   Nieuwe vloeren vergen veelal nogal wat denkwerk van te voren.  Wil ik lekker basic en rust, of toch heel wat anders dan iedereen.  Dat kan heel goed met de Marmoleum vloeren.  Dare to be different!

Karpetten collecties zijn zeer afwisselend. De webshop geeft een goed beeld van de actuele collectie, in de winkel vindt je nog veel meer mogelijkheden en ideeën. Perletta, & Tradition, Van Besouw leveren de basis aan karpetten.  Maar als we wat leuks zien vindt u het ook weer terug in onze winkel.

 

 

.