075 6281836

Retourbeleid

Let op. Onze webshop dient voornamelijk als een extra etalage voor onze winkel. Het doel van de webshop is om je zo goed mogelijk te laten zien wat je in de winkel kan vinden. De webshop is een extra service aan onze klanten. Wij hebben niet het hoofddoel om de webshop te runnen als een tweede winkel.

We vragen je daarom om bewust online te winkelen. Heb je twijfels of vragen over een product? Neem gerust contact met ons op: we adviseren je graag. Door bewuster online te winkelen kunnen we samen voorkomen dat bezorgbussen onnodig heen en weer rijden.

Wanneer je bij ons iets hebt besteld en het is toch niet naar je zin, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. We adviseren je om je pakketje via PostNL terug te sturen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om je pakketje kosteloos terug te brengen naar de winkel in Wormerveer.

Voor grotere artikelen kunnen we afwijkende afspraken maken. We vragen je om hiervoor contact op te nemen vóór je bestelt. Bel ons gerust op (075-6281836) of stuur een mailtje (info@stellingwonen.nl).

Pin It on Pinterest