075 6281836

Retourbeleid

Let op. Onze webshop dient voornamelijk als een extra etalage voor onze winkel. Het doel van de webshop is om je zo goed mogelijk te laten zien wat je in de winkel kan vinden. De webshop is een extra service aan onze klanten. Wij hebben niet het hoofddoel om de webshop te runnen als een tweede winkel.

We vragen je daarom om bewust online te winkelen. Heb je twijfels of vragen over een product? Neem gerust contact met ons op: we adviseren je graag. Door bewuster online te winkelen kunnen we samen voorkomen dat bezorgbussen onnodig heen en weer rijden.

Wanneer je bij ons iets hebt besteld en het is toch niet naar je zin, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. We adviseren je om je pakketje via PostNL terug te sturen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om je pakketje kosteloos terug te brengen naar de winkel in Wormerveer.

Voor grotere artikelen kunnen we afwijkende afspraken maken. We vragen je om hiervoor contact op te nemen vóór je bestelt. Bel ons gerust op (075-6281836) of stuur een mailtje (info@stellingwonen.nl).

 

 

Opruiming

Voor opruimingsartikelen gelden andere regels. Wil jij profiteren van extra afgeprijsde artikelen, dan vragen we je naar de winkel te komen om dit te komen bekijken.
Zo kunnen we teleurstellingen voorkomen, en weet jij bij elk product wat er eventueel aan mankementen of beschadigingen kunnen zijn.

Showroommodellen kun je komen bekijken in onze winkel, en in overleg zelf meenemen.
Bijvoorbeeld een bed kunnen wij ook niet elk moment even uit elkaar halen, maar een stoel mag natuurlijk wel zo mee.
In overleg bezorgen wij de meubelen ook graag bij jou, maar wel nadat jij het eerst bent komen bekijken.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest