075 6281836

Banken, stoelen, fauteuils & tafels

De collectie van Pode is een stevig deel van onze banken collectie. Het merk Pode komt uit de fabriek van Leolux en de collectie vindt u compleet in onze winkel. Met prachtige modellen van onder andere Roderick Vos die aansluiten bij de wensen van de klant. De collectie banken is nu ook aangevuld met diverse fauteuils, salon- en bijzettafels, tafellampjes, plaids en sierkussens.  Ook de fauteuils van Pode zijn bijzonder gevarieerd.   Maar natuurlijk komt u ze even in het echt proberen in Wormerveer!

Studio Henk heeft een leuke collectie meubelen, een goede toevoeging op de merken waar we al mee werkten.  Vooral de tafels zie je nu de hele winkel door.  Rond, rechthoekig of een ‘plat-ovaal’ blad. Vooral het ‘plat-ovaal’ is een mooie vorm, in deze tijd waar de vormen weer wat ronder mogen, maar dat niet misschien overal even praktisch is.   Ook  heeft Studio Henk veel leuke bijzettafels, een goede open kast en fijne eetkamerstoelen.  Kom ze maar proberen!

De collectie van Varier furniture vindt je bij ons in de winkel en op de webshop. Vele stoffen en opties, maar het beste is om de speciale zit te komen proberen. De bewegende zit van Varier is iets om te ervaren. De Variable, Gravity, Thatsit en Move zijn de klassiekers. Fauteuil Peel bestaat ongeveer 15 jaar en heeft zich bewezen als een topstoel. In diverse houdingen kunnen zitten betekent meer bewegen en dus langer fit. Hoe logisch. U vindt de complete collectie bij ons, kom proberen en laat u adviseren. Voor rugproblemen en bureaustoelen hebben wij de mogelijkheid om een stoel uit te lenen. Wij geloven zeer in de bewegende zit!

Ook vind je bij ons afwisselend modellen uit de collectie van Havee Meubelen.  We hebben nu een prachtige bank uit de Cloack lijn in de winkel.   De banken van Havee hebben ook duidelijk een stevigere zit dan de banken van Pode,  Voor beide valt wat te zeggen…., kom maar proberen!

Maak je zitplek af met accessoires om van te genieten; kussens, plaids, bijzettafels, lectuurbakken, kaarsen, prachtige sierkussens van By Noon,  vazen van Cor Unum, glaswerk van Ro Design,, kaarsen van Ester & Erik of tafellampjes van Louis Poulsen. De accessoires zijn ook goed te bekijken en bestellen via onze webshop!

Kom vooral eens langs in de winkel!
In Wormerveer is er nog veel meer te doen en te beleven, kijk ook op www.indezaanbocht.nl

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest