075 6281836

Banken, stoelen, fauteuils & tafels

In onze winkel hebben heel wat veranderingen plaatsgevonden onlangs. Dit zie je ook terug in onze collectie.  We hebben, toen de winkel na de brand bij de buren helemaal was leeggekocht,  een aantal nieuwe merken en producten aan onze collectie kunnen toevoegen.

Heel blij zijn we met de aanvulling van de collectie van Studio Henk.  Studio Henk heeft een leuke collectie meubelen, een goede toevoeging op de merken waar we al mee we  rkten.  Vooral de tafels zie je nu de hele winkel door.  Rond, rechthoekig of een ‘plat-ovaal’ blad. Vooral het ‘plat-ovaal’ is een mooie vorm, in deze tijd waar de vormen weer wat ronder mogen, maar dat niet misschien overal even praktisch is.   Ook  heeft Studio Henk veel leuke bijzettafels, een goede open kast en fijne eetkamerstoelen.  Kom ze maar proberen!

De collectie van Varier furniture vindt u bij ons in de winkel en op de webshop. Vele stoffen en opties, maar het beste is om de speciale zit te komen proberen. De bewegende zit van Varier is iets om te ervaren. De Variable, Gravity, Thatsit en Move zijn de klassiekers. Fauteuil Peel bestaat ongeveer 15 jaar en heeft zich bewezen als een topstoel. In diverse houdingen kunnen zitten betekent meer bewegen en dus langer fit. Hoe logisch. U vindt de complete collectie bij ons, kom proberen en laat u adviseren. Voor rugproblemen en bureaustoelen hebben wij de mogelijkheid om een stoel uit te lenen. Wij geloven zeer in de bewegende zit!

De collectie van Pode is een stevig deel van onze banken collectie. Het merk Pode komt uit de fabriek van Leolux en de collectie vindt u compleet in onze winkel. Met prachtige modellen van onder andere Roderick Vos die aansluiten bij de wensen van de klant. De collectie banken is nu ook aangevuld mechet diverse fauteuils, salon- en bijzettafels, tafellampjes, plaids en sierkussens.  Ook de fauteuils van Pode zijn bijzonder gevarieerd.  We wachten nu op de nieuwste modellen, ook die zijn al in onze webshop te vinden.   Maar natuurlijk komt u ze even in het echt proberen in Wormerveer!

In 2019 zijn we ook gaan werken met de collectie van Havee Meubelen.  We hebben nu een prachtige bank uit de Cloack lijn in de winkel. Ook een bank van een ontwerp van Richard Hutten hebben we nu staan.  Vermoedelijk zal deze collectie zich wijzigen en uitbreiden, net als alle nieuwe merken zich veelal langzaam onze winkel meer inkomen.   De banken van Havee hebben ook duidelijk een stevigere zit dan de banken van Pode,  Voor beide valt wat te zeggen…., kom maar proberen!

Maak je zitplek af met accessoires om van te genieten; kussens, plaids, bijzettafels, lectuurbakken, kaarsen, mooie kannen en karaffen.Bijvoorbeeld de klassiekers van Stelton, prachtige sierkussens van By Noon,  vazen van Cor Unum, glaswerk van Ro Design,, kaarsen van Ester & Erik of tafellampjes van Louis Poulsen. De accessoires zijn ook goed te bekijken en bestellen via onze webshop!

Kom vooral eens langs in de winkel!
In Wormerveer is er nog veel meer te doen en te beleven, kijk ook op www.indezaanbocht.nl

Pin It on Pinterest