075 6281836

Banken, stoelen, fauteuils & tafels

Onze merken
& Tradition
Bontempi
Dutch Originals
Muuto
Montana
Perletta Carpets
Pode
Woud
Straessle
Secto
Serien
Woud
Varier
KAAT Amsterdam

De complete collectie van Varier furniture vindt u bij ons in de winkel en op de webshop. Vele stoffen en opties, maar het beste is het om de speciale zit te komen proberen. De bewegende zit van Varier is iets om te ervaren. De Variable, Gravity, Thatsit en Move zijn de klassiekers. Fauteuil Peel bestaat ongeveer 15 jaar en heeft zich bewezen als een topstoel. In diverse houdingen kunnen zitten, dus bewegen en dus langer fit. Hoe logisch. U vindt de complete collectie bij ons, kom proberen en laat u adviseren. Voor rugproblemen en bureaustoelen hebben wij de mogelijkheid om een stoel uit te lenen. Wij geloven zeer in de bewegende zit!

Voor de comfortzit vindt u bij ons fauteuils van Strӓssle uit Zwitserland. Behalve dat ze prachtig mooi gemaakt zijn, zijn er ook veel mogelijkheden. De stoelen kunnen hoger, dieper, breder, met 1 of 2 motoren en met massagesysteem. Kom kijken in de winkel. De fauteuils staan prominent opgesteld, en er zijn prachtige folders waar nog veel modellen in zijn te vinden die we helaas niet allemaal in de winkel kunnen hebben maar u natuurlijk wel kunnen leveren….

Tafels vindt u bij ons van Bontempi, Bastone, & Tradition, Montana, Woud.

Steeds enthousiaster worden we ook zelf, over de banken van het merk Pode. Pode komt uit de fabriek van Leolux, en de collectie vindt u compleet in onze winkel. Met modellen van Roderick Vos zijn modellen die aansluiten bij de wensen van de klant. De collectie banken is nu ook aangevuld met diverse fauteuils, we hadden al fauteuil Transit en

En maak het af met accessoires om van te genieten, kussens, plaids, mooie kannen en karaffen. Stelton, kussentjes van Kaat, plaids van Silkeborg, en dit varieert veel. De accessoires zijn ook goed te bekijken en bestellen via onze webshop!

En kom vooral naar de winkel! In Wormerveer is nog veel meer, kijk ook op www.indezaanbocht.nl