075 6281836

Banken, stoelen, fauteuils & tafels

De complete collectie van Varier furniture vindt u bij ons in de winkel en op de webshop. Vele stoffen en opties, maar het beste is om de speciale zit te komen proberen. De bewegende zit van Varier is iets om te ervaren. De Variable, Gravity, Thatsit en Move zijn de klassiekers. Fauteuil Peel bestaat ongeveer 15 jaar en heeft zich bewezen als een topstoel. In diverse houdingen kunnen zitten betekent meer bewegen en dus langer fit. Hoe logisch. U vindt de complete collectie bij ons, kom proberen en laat u adviseren. Voor rugproblemen en bureaustoelen hebben wij de mogelijkheid om een stoel uit te lenen. Wij geloven zeer in de bewegende zit!

Voor de comfortzit vindt u bij ons fauteuils van Strӓssle uit Zwitserland. Behalve dat ze prachtig mooi gemaakt zijn, zijn er ook veel mogelijkheden. De stoelen kunnen hoger, dieper, breder, met 1 of 2 motoren en met massagesysteem. Kom kijken in de winkel. De fauteuils staan prominent opgesteld en er zijn prachtige folders waar nog veel meer modellen in te vinden zijn die we helaas niet allemaal in de winkel kunnen hebben, maar u natuurlijk wel kunnen leveren….

Tafels vindt u bij ons van Bontempi, Bastone, & Tradition, Montana en Woud.

Steeds enthousiaster worden we, ook zelf, over de banken van het merk Pode. Pode komt uit de fabriek van Leolux en de collectie vindt u compleet in onze winkel. Met prachtige modellen van Roderick Vos die aansluiten bij de wensen van de klant. De collectie banken is nu ook aangevuld met diverse fauteuils, salon- en bijzettafels, tafellampjes, plaids en sierkussens. Naast de Transit One, Transit Two. Sparkle One en Sparkle Two fauteuil, staat nu ook de nieuwe Nihan fauteuil met hocker in de winkel.

Maak je zitplek af met accessoires om van te genieten; kussens, plaids, bijzettafels, lectuurbakken, kaarsen, mooie kannen en karaffen. Stelton is al jaren een klassieker, maar ook moderne kussentjes van Kaat Amsterdam, plaids van Silkeborg, kaarsen van Ester & Erik of tafellampjes van Louis Poulsen. De accessoires zijn ook goed te bekijken en bestellen via onze webshop!

Kom vooral eens langs in de winkel! In Wormerveer is er nog veel meer te doen en te beleven, kijk ook op www.indezaanbocht.nl