075 6281836

Acties en aanbiedingen

Hier vind je alle acties en /of aanbiedingen van dit moment.

* Check voor de zekerheid de looptijd van de actie in de tekst

Opruiming

Opruiming

De opruiming is begonnen!  Je vindt afgeprijsde artikelen in de winkel én in de webshop!
Voor een overzicht op de webshop, volg de link.

Tijdens de opruiming gelden onder andere de volgende extra acties alleen in de winkel
– Bij aankoop van een hoofdkussen krijg je een molton ondersloop cadeau.
– Op alle plaids & sierkussens krijg je tijdens de opruiming 10% extra korting (uitgezonderd de al afgeprijsde plaids en sierkussens)
– Bij aankoop van een dekbedovertrek krijg je 10% korting op een (leuk bijpassend) hoeslaken
– Alle karpetten uit de showroom mogen met een korting van 10% (uitgezonderd de al afgeprijsde karpetten en vloerkleden)

Acties online en in de winkel:
10% korting op alle dekbedden (uitgezonderd Multikeus, want die zijn al heel voordelig)

Zie je iets op onze webshop wat je graag even nader wilt bekijken? Maak een printscreen zodat we je in de winkel er mee verder kunnen helpen. Niet alles is al in de winkel te vinden, en soms ziet het er gewoon in het echt best anders uit…

De link naar de opruiming vind je hier

Studio Henk

Studio Henk

Gratis salontafel bij aankoop vanaf € 1000 uit de collectie van Studio Henk. Deze leuke actie geldt natuurlijk ook in onze winkel.
De collectie van Studio Henk hebben we ruim 5 jaar in onze winkel. Superfijne stoelen en prachtige tafels, met houten bladen of juist met HPL Fenix er op.
De tafelbladen kunnen in vele maten en verschillende afwerkingen, zo geeft een verjongd blad bijvoorbeeld een beeld van een zeer ranke tafel.
De actie salontafels cadeau loopt van 13 mei tot en met 12 augustus 2024. Kom je even kijken?

Wil je de verdere voorwaarden van de actie weten, dan kun je ook even kijken bij Studio Henk. Want, bestel je meer, dan krijg je meer cadeau.

Pode model Melloo extra voordelig

Pode model Melloo extra voordelig

Deze actie is verlengd tot 31 augustus 2024.

De wereld van Melloo draait helemaal om jou. Met drie banken, veertien elementen en een bijpassende poef kun je dit vriendelijke en uitnodigende ontwerp van Roderick Vos precies samenstellen zoals jij het voor ogen hebt. Het hele voorjaar is de Melloo extra voordelig in de stof Fresco, leverbaar in 12 kleuren.

Om gebruik te maken van deze actie zien we je graag in de winkel. Je kunt de stoffen en natuurlijk de bank komen bekijken en vooral even lekker proefzitten. Beleef het comfort in onze showroom en neem het mee naar thuis.

De onderscheidende knikbank zoals op de foto bijvoorbeeld (2,5-zits 1 arm / 1-zits halve hoek) komt hiermee op een mooie prijs van € 4.995,-

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest