075 6281836

Kasten

Onze merken
Mann
Montana
Noteborn
Muuto
Studio Henk

Kasten zijn een belangrijk deel van ieder huishouden. Je wilt je spullen handig kunnen pakken en andere spullen leuk presenteren.

Noteborn
In kasten zijn enorm veel mogelijkheden. We bouwen kledingkasten en walk-in closets, maar ook een dress-up of Dress-In eiland van Noteborn.
Commodes, vrijstaande kasten, schuifwanden, schuifdeuren, schoenenlade, schoenenrooster, broekenrek, inzetbox, lichtlijsten, salontafel Coffee of zelfs ledikanten, allemaal mogelijk van Noteborn. Kies uit verschillende materialen en nóg meer verschillende kleuren.

Montana
Onze Deense leverancier Montana heeft een compleet andere collectie. De kasten van Montana zijn slanker, en hiermee ‘bouwen’ we in de praktijk handige ladenkasten, dressoirs, tv-meubels, nachtkastjes, boekenwanden, schoenenkasten, sleutelkastjes, medicijnkastjes, parfumkastje, make-up tafels: you name it.  Er zijn (klep-)kasten waar printers en tv-kastjes in ‘verstopt’  worden.  Je kunt kiezen voor een (piep-)klein handige kastje voor in het toilet in een pittige kleur waardoor al het zwart wit leuk opgepimpt wordt.
Montana heeft ook per augustus 2018 het programma Free. Een open ‘stokken’ programma, leverbaar in 4 kleuren. Bouw helemaal zelf een unieke wand met handige manieren om op te bergen en te stylen! Ook van de Verner Panton modules van Montana valt een hele bijzondere open kastenwand te bouwen.

Studio Henk
Van Studio Henk heb je waarschijnlijk de open kastenwand Modular al in de winkel zien staan. Het is een wit gepoedercoat stalen frame met houten planken en een paar dichte vakken met deurtjes. De opstelling kan je zelf bepalen, net als de kleur van het frame en de planken.

De verschillende tekenprogramma’s helpen u bij het visualiseren van  uw nieuwe kast of wandmeubel.  Laat u adviseren en kom langs om samen te tekenen.

 

 

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest