075 6281836

Kasten

Onze merken
Montana
Studio Henk
Bree’s New World

 

 

Kasten

Kasten zijn een belangrijk deel van ieder huishouden. Je wilt je spullen handig kunnen pakken en andere spullen leuk presenteren.

Montana
Onze Deense leverancier Montana heeft een compleet andere collectie. De kasten van Montana zijn slanker, en hiermee ‘bouwen’ we in de praktijk handige ladenkasten, dressoirs, tv-meubels, nachtkastjes, boekenwanden, schoenenkasten, sleutelkastjes, medicijnkastjes, parfumkastje, make-up tafels: you name it.  Er zijn (klep-)kasten waar printers en tv-kastjes in ‘verstopt’  worden.  Je kunt kiezen voor een (piep-)klein handige kastje voor in het toilet in een pittige kleur waardoor al het zwart wit leuk opgepimpt wordt.  We houden van het ruimtelijke effect van Montana.  En deze collectie breidt zich nog steeds uit, nieuwe kleuren en betere modules, zich steeds aanpassend aan de tijd.

Studio Henk
De modulaire kasten Van Studio Henk zijn veelzijdig, van laag tot extra hoog, de opstelling kan je zelf bepalen, net als de kleur van het frame en de planken.

Bree’s New World
Binnen de collectie van Bree’s New World vind je salon- en eettafels, stoelen maar ook tv-meubels en dressoirs. Leverbaar in verschillende kleuren hout en afmetingen.

De verschillende tekenprogramma’s helpen je bij het visualiseren van  jouw nieuwe kast of wandmeubel.  Laat je adviseren en kom langs om samen te tekenen.

 

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest