075 6281836

Kasten, opbergsystemen, wandmeubels

Kasten zijn een belangrijk deel van ieder huishouden. Je wilt je spullen handig kunnen pakken en andere spullen leuk presenteren.

Noteborn
In kasten zijn enorm veel mogelijkheden. We bouwen kledingkasten en walk-in closets, maar ook een dress-up of Dress-In eiland van Noteborn.
Commodes, vrijstaande kasten, schuifwanden, schuifdeuren, schoenenlade, schoenenrooster, broekenrek, inzetbox, lichtlijsten, salontafel Coffee of zelfs ledikanten, allemaal mogelijk van Noteborn.

Montana
Onze Deense leverancier Montana heeft een compleet andere collectie. De kasten van Montana zijn slanker, en hiermee ‘bouwen’ we in de praktijk handige ladenkasten, boekenwanden.  Er zijn (klep-)kasten waar printers in ‘verstopt’  worden.  Je kunt kiezen voor een (piep-)klein handige kastjes voor in het toilet in een pittige kleur waardoor al het zwart wit leuk opgepimpt wordt.
Montana heeft ook per augustus 2018 het programma Free. Een open ‘stokken’ programma, leverbaar in 4 kleuren. Bouw helemaal zelf een unieke wand met handige manieren om op te bergen en te stylen!

Woud
Een mooie houten ‘stokkenkast’ uitgevoerd in hout vindt u in de winkel ook van Woud.

De verschillende tekenprogramma’s helpen u bij het visualiseren van  uw nieuwe kast of wandmeubel.  Laat u adviseren.