075 6281836

Verlichting

Verlichting

Onze lampencollectie bestaat uit toppers van Tonone, Secto, Louis Poulsen, & Tradition.   Best een grote collectie, al is dat voor de klant die door de winkel loopt soms weer moeilijk te zien. Kijk dan ook even goed in de webshop onder een speciaal kopje “verlichting”. Vaak bestaat een lamp in een tafellamp-, vloerlamp-, hanglamp- én wandlamp-versie. Daarbij komt nog dat er haast altijd verschillende maten én kleuren verkrijgbaar zijn. Deze kunnen we natuurlijk niet allemaal in de winkel hebben hangen. Als je bij ons een rondje loopt, vraag dan ook zeker naar alle opties!

De collectie van Louis Poulsen heeft de klassieker Ph 5 hanglamp, waarvan ook een mini versie is gelanceerd; de PH5 Mini. Tegenwoordig zijn deze lampen er ook in verschillende kleuren. Klassieke lampen, die soms bij mensen al 50 jaar mooi zijn, worden nog steeds geleverd.  Gelukkig wel met de technieken van nu.  De AJ Royal hanglamp wordt nu ook geleverd in zwart.  Prachtig gewoon!

Naast de  verlichtingsmerken komen steeds meer allround interieurmerken met een verlichtingscollectie. Verlichting is vaak een keuze tussen mooi en functioneel, waarbij iedereen zijn eigen afwegingen maakt.
We denken graag met je mee.  Ook is er voor de lampen die wij in huis hebben vaak in overleg wel een mogelijkheid om de lamp op zicht thuis te zien. Als je in de winkel bent kunnen we daar eventueel een afspraak over maken.  Maar lampen moet je zeker in het echt zien.

Persoonlijk ben ik al heel lang blij met de lamp Enigma, uit de collectie van Louis Poulsen.  Het grappige is dat je hem overdag ‘bijna’ niet ziet, want het zijn transparante schalen.  ‘S avonds is het een fantastisch lichtobject, en als je de gordijnen open laat zie je in het glas een heel sterrenstelsel spiegelen… Natuurlijk met een dimmer er op.  De juiste hoeveelheid licht voor de ‘klus’ van het moment.

Kom vooral naar de winkel! In Wormerveer is nog veel meer, kijk ook op www.indezaanbocht.nl

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest