075 6281836

Verlichting

Onze lampencollectie bestaat uit toppers van Secto, Louis Poulsen, & Tradition.   Best een grote collectie, al is dat voor de klant die door de winkel loopt soms weer moeilijk te zien. Kijk dan ook even goed in de webshop onder een speciaal kopje “verlichting”.

De collectie van Louis Poulsen heeft de Ph 5 hanglamp, waarvan ook een mini versie is gelanceerd; de PH5 Mini. Ook deze is er in al de vijf verschillende tinten. Kent u de Artichoke van Louis Poulsen ook al? De naam verklapt al hoe ongelofelijk het ontwerp van de lamp is. Ruim 70 bladen zijn heel precies langs elkaar geplaatst om het uiterlijk van een artisjok na te bootsen. Prachtig in glas, koper, rvs en wit. Naast Louis Poulsen zijn er natuurlijk nog veel meer merken met mooie hanglampen, zoals By North en de Acorn lamp; een metalen kap met een houten puntje.

Ook voor kleinere lampjes, zoals tafellamp Panthella, AJ en PH 3/2 kunt u bij ons terecht. Veel tafellampjes zijn ook als bureaulamp te gebruiken, zoals de NJP  tafellamp, YUH, en van by North de Buddy; een klein lampje met een bakje voor een plantje, pennen, wisselgeld, paperclips etc.

Naast de welbekende merken komen steeds meer allround interieurmerken ook met verlichting. Denk bijvoorbeeld aan Hood van Pode, Annular van Woud en Pull van Muuto. Zo kan je bij ons terecht van vloerlampen tot bureaulampen en van klassiek tot modern.

Kom vooral naar de winkel! In Wormerveer is nog veel meer, kijk ook op www.indezaanbocht.nl