075 6281836

Marimekko karpetten

mei 14, 2024

Het is deze week de week van de stenen winkel.  Het goede nieuws is natuurlijk dat wij een superfijne stenen winkel hebben waar we de karpetten van Marimekko kunnen showen, inclusief een stalenpresentatie van de  kleuren die toevallig niet in Wormerveer in de winkel liggen.

Het is sowieso  wel een goed idee om die karpetten even goed te bekijken want ze zijn heel verschillend, zowel dessin als kwaliteit. We mogen deze karpetten helaas niet in de webshop zetten, en dat is een beetje een flauw gebeuren, maar kennelijk is het zo dat we een dealer zijn van Marimekko Home, dat mag wel op de webshop maar de karpetten mogen we alleen maar in de ‘stenen winkel’  verkopen…, beetje gek maar ik bespaar je de verdere details.

De karpetten zijn ook veel te  leuk dus  daar worden we weer blij genoeg van. Kom je ook de keus maken voor heel wat anders?

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This