075 6281836

Pappelina Poppy Black/Vanilla

Wasbaar, decoratief en functioneel.

199.00419.00

Pappelina Poppy Black/Vanilla

Productinformatie

Als pioniers heeft Pappelina besloten opnieuw de eerste te zijn door 's werelds eerste plastic vloerkleed van BIOVYN™ te lanceren, een uniek vloerkleed gemaakt van biologisch geproduceerd, koolstofneutraal PVC dat afkomstig is van tallolie – gemaakt door de natuur.

Pappelina heeft als doel het bevorderen van een circulaire wereld. Dit doen zij door het verminderen, hergebruiken en recyclen van de hulpbronnen in de wereld. Dit betekent niet dat alle andere Pappelina matten van conventioneel PVC minder duurzaam zijn. Conventioneel PVC heeft al een zeer lage CO2-voetafdruk en is een duurzaam materiaal dat is ontworpen om nog vele jaren te worden gebruikt.

De kleden van Pappelina kun je gebruiken als bijvoorbeeld een loper, vloerkleed of mat. Het leuke van Pappelina is dat je hun producten zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Leg bijvoorbeeld een loper in de keuken, gang of zelfs in de badkamer. Maar als vloerkleed bij de lounge set in de tuin is hij ook prachtig!

Pappelina

Pappelina staat voor Zweeds vakwerk, superfunctioneel, gemaakt van pvc-linten.
De gebruikte pvc is vrij van ftalaten, dus er zijn geen giftige materialen in verwerkt.
De lopers, karpetten, matten en placemats zijn goed bestand tegen zon en uv-straling.
Het materiaal kan indien uw wasmachine dit toelaat, ook in de wasmachine worden gewassen. Wanneer u ze buiten gebruikt kunnen ze ook worden afgespoeld met een tuinslang.

Eigen ervaring met Pappelina

Na een half jaar gebruik ligt de loper nog prima in de ruimte. Vele voordelen, als er iets valt, klinkt het minder erg. Het is heerlijk aan de voeten, staat erg leuk en is tot nu toe een keer in de wasmachine geweest, verder voldoet de stofzuiger, dus geen extra werk (juist minder werk, want het ziet er niet zo snel rommelig uit).

Bestellen

Wij proberen een leuke collectie in huis te hebben van Pappelina, maar vanwege de vele mogelijkheden zullen wij de lopers veelal voor u in een andere maat moeten bestellen. De levertijd is dan ongeveer 2 a 3 weken. Wij informeren u daar natuurlijk meteen over.

Kernwoorden van Pappelina

Water bestendig – perfect voor keuken, gang, ingang, kantoorruimtes, badkamers, kinderkamer & buiten
Allergie vriendelijk – hygiënisch, makkelijk schoon te houden, houdt geen stof vast
Makkelijk schoon te maken – makkelijk te stofzuigen, spoelen met water, hand of machine-wasbaar 30 graden, makkelijk te drogen
Zweeds vakwerk – modieus, hoge kwaliteit, vele ontwerpen, vele kleuren & maten, keerbaar
Super functioneel – decoratief, duurzaam, zacht om op te lopen, kan op vloerverwarming, non-slip
Mooi materiaal – ftalaat vrij pvc materiaal, gemaakt in Zweden, goedgekeurd door REACH®, niet giftig, hoge resistentie zon- en uv-straling

Andere lopers en vloerkleden van Pappelina

Specificaties

Merk

Design

Poppy Bio Edition

Materiaal

Material 92% PVC and 8% polyester varp.
Bio edition material* Bio-attributed PVC made of tall oil, BIOVYN™ by INOVYN.

Geschikt voor

Binnen én buiten

Kleur

Black/Vanilla

Maat

70 x 150 cm, 70 x 250 cm, 70 x 350 cm

Levertijd

Indien op voorraad sturen wij de loper direct naar u op. Zo niet, dan bestellen wij deze gelijk en is de levertijd gemiddeld 2 weken.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This