075 6281836

Pappelina Teo Denim

Wasbaar, decoratief en functioneel.

152.001,597.00

Pappelina Teo Denim

Productinformatie

Het ontwerp Teo is ontstaan om meer vreugde en speelsheid in de vloerkleden te brengen door de levendige tinten en strepen. De inspiratie achter dit patroon was om het gebruik van meerdere kleuren aan te moedigen, waardoor er een visuele ervaring ontstaat. Ieder Teo-tapijt bestaat uit een combinatie van drie kleuren die elkaar aanvullen. Om de elegantie te verhogen, is er een vierde bijpassende kleur toegevoegd aan de, met de hand genaaide, rand.

De kleden van Pappelina kun je gebruiken als bijvoorbeeld een loper, vloerkleed of mat. Het leuke van Pappelina is dat je hun producten zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Leg bijvoorbeeld een loper in de keuken, gang of zelfs in de badkamer. Maar als vloerkleed bij de lounge set in de tuin is hij ook prachtig!

Pappelina

Pappelina staat voor Zweeds vakwerk, super functioneel, gemaakt van pvc-linten.
De gebruikte pvc is vrij van ftalaten, dus er zijn geen giftige materialen in verwerkt.
De lopers, karpetten, matten en placemats zijn goed bestand tegen zon en uv-straling.
Het materiaal kan indien uw wasmachine dit toelaat, ook in de wasmachine worden gewassen. Wanneer u ze buiten gebruikt kunnen ze ook worden afgespoeld met een tuinslang.

Eigen ervaring met Pappelina

Na een half jaar gebruik ligt de loper nog prima in de ruimte. Vele voordelen, als er iets valt, klinkt het minder erg. Het is heerlijk aan de voeten, staat erg leuk en is tot nu toe een keer in de wasmachine geweest, verder voldoet de stofzuiger, dus geen extra werk (juist minder werk, want het ziet er niet zo snel rommelig uit).

Bestellen

Wij proberen een leuke collectie in huis te hebben van Pappelina, maar vanwege de vele mogelijkheden zullen wij de lopers veelal voor u in een andere maat moeten bestellen. De levertijd is dan ongeveer 2 a 3 weken. Wij informeren u daar natuurlijk meteen over.

Kernwoorden van Pappelina

Water bestendig – perfect voor keuken, gang, ingang, kantoorruimtes, badkamers, kinderkamer & buiten
Allergie vriendelijk – hygiënisch, makkelijk schoon te houden, houdt geen stof vast
Makkelijk schoon te maken – makkelijk te stofzuigen, spoelen met water, hand of machine-wasbaar 30 graden, makkelijk te drogen
Zweeds vakwerk – modieus, hoge kwaliteit, vele ontwerpen, vele kleuren & maten, keerbaar
Super functioneel – decoratief, duurzaam, zacht om op te lopen, kan op vloerverwarming, non-slip
Mooi materiaal – ftalaat vrij pvc materiaal, gemaakt in Zweden, goedgekeurd door REACH®, niet giftig, hoge resistentie zon- en uv-straling

Andere lopers en vloerkleden van Pappelina

Specificaties

Merk

Design

Teo

Kleur

Denim/Dark Blue/Vanilla

Maat

70 x 120 cm, 70 x 240 cm, 70 x 300 cm, 85 x 200 cm, 140 x 200 cm, 180 x 260 cm, 230 x 320 cm

Materiaal

Ftalaat-vrij PVC lint

Geschikt voor

Binnen én buiten

Levertijd

Indien op voorraad sturen wij deze direct naar u op. Zo niet, dan zullen wij deze voor u bestellen en zal de levertijd ongeveer 2 weken zijn.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This