075 6281836

Eetkamertafel Bree’s New World Steely

Steely met blad Fenix in kleur Beige 0748, cilinderzuil in eiken white finish, ronde voet en zuil beige geëpoxeerd.

1,935.00

Eetkamertafel Bree’s New World Steely

Productinformatie

Onze collectie van Bree's New World wordt steeds meer uitgebreid in onze winkel. Begonnen met de Kiq stoelen en de Legendary fauteuil, toen de leuke Twinny en Cloudy salontafels en het prachtige dressoir Mahjongg en nu de Steely en Cloudy eettafel.

Bree's New World over de Steely:

De volledig asymmetrische design eetkamertafel Steely is met haar afmetingen van 148 bij 129 cm (blad) klein van stuk, maar biedt met gemak ruimte aan vijf eters, dankzij de aparte vorm. Voor wie efficiënt om wil gaan met de ruimte in zijn of haar eethoek is de Steely een echte aanrader!

We raden je zeker aan om de Steely in onze winkel te komen bekijken. Ook hebben we hier alle kleur/houtstalen voor het tafelblad.
Je mag ook altijd stalen mee naar huis nemen om te kijken welke kleur het beste in jouw interieur past en natuurlijk geven we je ook graag advies in de winkel.

Zoals getoond in de winkel:

Omdat er zoveel verschillende keuzes in materiaal & kleuren voor het tafelblad zijn, hebben wij een optie geselecteerd die je in de winkel kan komen bekijken.

  • Steely met blad Fenix in kleur 0748 Beige, cilinderzuil in eiken white finish, ronde voet en zuil beige geëpoxeerd.

Bekijk hier wat Fenix precies is, ook vind je hier een schoonmaak en onderhoud advies.

Zit jouw combinatie er niet tussen? We nodigen je graag uit in de winkel om de tafel helemaal naar wens samen te stellen.
Bekijk hier meer van Bree's New World op onze webshop.
En neem ook eens een kijkje op de website van Bree's, hier zie je de complete collectie.

Specificaties

Merk

Afmetingen

145 x 129 x 74,2 cm

Frame

Beige geëpoxeerd

Materiaal tafelblad

Fenix (27mm)

Kleur tafelblad

Fenix Beige 0748

Levertijd

Dit model kun je bij ons in de winkel komen bekijken. De reguliere levertijd voor deze samenstelling is ongeveer 10 weken.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This