075 6281836

Trap Via Copenhagen Step Stool High 65

Functioneel en mooi!

520.00550.00

Trap Via Copenhagen Step Stool High 65

Productinformatie

Anders Nørgaard werd geïnspireerd door de bekende trap / kruk uit de 60-er jaren.
Een multifunctioneel meubelstuk dat een combinatie toont van Nordic minimalisme en gezinsvriendelijk praktijkgebruik.
Het slanke stalen frame is gemaakt op de modernste staalbewerkingsmachines, waardoor de kruk stevig en comfortabel aanvoelt voor het dagelijks gebruik.
De zitting en treden zijn gemaakt van massief eiken en hebben ronde afwerkingen, wat ervoor zorgt dat het product er warm uitziet en een moderne Scandinavische uitstraling heeft.

Het ontwerp van Trab is slim, resulterend in een uniek artistiek verhaal door het grafische effect gecreëerd tussen trap en kruk. De hoogte van 65 cm is een ideale maat voor rond het keuken eiland of als een extra zit-plaats terwijl de trap functie handig is in vele situaties.  Er blijven altijd die te hoge keukenkastjes en de mooie hoge boekenkast.

 

Specificaties

Merk

Design

Step stool 65

Materiaal

Staal/massief eiken

Maat

B: 38 x D: 32 x H: 65 cm

Maximale belasting

100 kg

Kleur

Natural oil, White oil, Smoked

Levertijd

Staat er op voorraad onder het product vermeldt, dan hebben we deze in de winkel staan en kun je deze zo meenemen. Is dit niet het geval, dan zullen we de trap voor je bestellen en je informeren over de levertijd.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This