075 6281836

Hanglamp Louis Poulsen PH 5

Bekijk je ze liever in de winkel? Kom zeker eens langs!

995.001,240.00

Hanglamp Louis Poulsen PH 5

Productinformatie

Poul Henningsen ontwikkelde de PH 5 hanglamp in 1958 als reactie op de voortdurende veranderingen in de vorm en grootte van gloeilampen. Hij vernoemde hem naar de grootte van het belangrijkste scherm van de hanglamp, die is 50 cm in diameter.

De armatuur geeft 100% schitteringsvrij licht. Het ontwerp is gebaseerd op het principe van een reflecterend meer schermen systeem, waarbij het meeste licht naar beneden is gericht. De armatuur verspreidt licht zowel omlaag als horizontaal, waardoor de lamp zelf ook wordt verlicht.

Kleuren reguliere PH 5 serie
De PH 5 is er in 12 kleuren:

Monochrome serie
De PH 5 in Monochrome kleuren. Deze heten Monochrome Blue, Monochrome Black Monochrome White, Monochrome Light Pink en Monochrome Oyster. Hiervan zijn alle schermen mat gelakt. Hier vind je de Monochrome serie van de PH 5 op onze webshop.

PH 5 Mini
Al een langere tijd heeft Louis Poulsen ook mini versies van de PH 5 lampen in de collectie. PH 5 Mini heeft een diameter van 30 centimeter, waar de gewone PH 5 50 centimeter breed is. Ook bij de PH 5 Mini worden de Monochrome kleuren toegepast, bekijk de PH 5 Mini Monochrome hier op onze webshop.

Meer van Louis Poulsen
In onze webshop vind je nog veel meer van Louis Poulsen.
Denk bijvoorbeeld aan de AJ tafellampen, vloerlampen en wandlampen.
Ook zie je lampen als Patera, Artichoke en Panthella.

Klik hier om de site van Louis Poulsen te bekijken!

Specificaties

Merk

Materiaal

Schermen van getrokken aluminium. Antiverblindingsscherm van getrokken aluminium. Stijlen van gewalst aluminium.

Maat

Ø 50 cm

Kleur

Hues of Blue, Hues of Green, Hues of Grey, Hues of Orange, Hues of Red, Hues of Rose, Modern White, White Classic, Koper, Messing, Pastel Blue Pink Peach, Pastel Oyster Blue Pink

Lichtbronoverzicht

https://www.louispoulsen.com/api/lightsourceoverview/get?overridelanguage=nl-NL

Levertijd

Voor deze lamp van Louis Poulsen geldt een levertijd die varieert van 1 week tot 4 weken tot meer dan 12 weken. Wil je het precies weten voor het model naar je keuze, bel of mail dan even naar de winkel. We vragen het dan even voor je na.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This