075 6281836

Hanglamp Louis Poulsen PH 5 Mini

662.00903.00

 Een klassiek Deens design in een nieuwe uitvoering.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

PH 5 Mini hanglamp van Louis Poulsen

U kende waarschijnlijk de klassieke PH 5 & PH 50 lamp van Louis Poulsen al. De lamp kwam in 1958 op de markt en is sinds dien een onmisbare klassieker geworden binnen Deens design. Onderhand is de PH collectie uitgebreid naar tafellampen en vloerlampen, maar sinds oktober 2017 is er een nieuwe variatie uitgebracht op de klassieke PH 5 hanglamp; een Mini.

Deze Mini PH 5 is, in tegenstelling tot de klassieke PH 5 van 50 centimeter in omvang, maar 30 centimeter groot. Verder wordt de pendant geleverd in 2 kleuren wit en 6 andere kleurencombinaties. De kleursterkte neemt van boven naar beneden af om zo de onovertroffen lichtverdeling extra aandacht te geven. Nieuwsgierig naar de PH 5 Mini en naar de rest van de Louis Poulsen collectie? Kom eens langs in de winkel of klik hier om de collectie op onze webshop te bekijken. Voor nog meer inspiratie kijk je op de website van Louis Poulsen door hier te klikken.

In 2020 hebben ze de nieuwe PH 5 Monochrome kleuren uitgebracht om dit opvallende ontwerp een actuelere uitstraling te geven. De mat geschilderde metalen schermen zijn te verkrijgen in de kleuren: zwart, wit en ultrablauw.

 

Specificaties

Merk

Louis Poulsen

Design

Poul Henningsen

Kleur

Hues of Green, Hues of Blue, Hues of Grey, Hues of Red, Hues of Orange, Hues of Rose, White Classic, White Modern, Koper, Messing

Maat

⌀ 30 cm x H. 16,3 cm

Materiaal

Getrokken aluminium

Lichtbron

1 x 20W E14