075 6281836

Staande lamp Louis Poulsen Yuh

Yuh is in hoogte verstelbaar.

790.00935.00

Staande lamp Louis Poulsen Yuh

Productinformatie

De Yuh serie is ontworpen door het designduo Stine Gam en Enrico Fratesi onder de naam GamFratesi. Ze wilden een persoonlijke lamp ontwerpen en kwamen daarom met de naam ‘Yuh’, wat de fonetische vorm van het Engelse woord ‘you’ is. De lamp is flexibel en neemt weinig ruimte in beslag. Je kan de kap draaien en in hoogte verstellen. Zo heb je altijd licht op de gewenste plek.

Licht
De lamp is voorzien van een geïntegreerde energiezuinige LED lichtbron. Het licht van Yuh schijnt voornamelijk naar beneden en is niet-verblindend. Dit wordt nog verder geoptimaliseerd, omdat je zelf de hoek van het licht kan aanpassen. Een kleine opening aan de bovenkant geeft een warm open licht aan de bovenkant. Ook deze schuift mee wanneer je de kap draait.

Opties
De vloerlamp is dimbaar tussen 15% en 100%. Ook zit er een timerfunctie op de Yuh als je dit graag zou willen. Deze kan je instellen op 4 of 8 uur. Ook kan je instellen dat de lamp inschakelt op een bepaald lichtniveau. Kies qua kleuren uit wit en zwart. Beide zijn er met de optie voor een messing frame en marmeren voet.

Meer Yuh
Bekijk ook eens de Yuh Wandlamp en de Yuh Tafellamp.

Yuh op de Louis Poulsen site
Bekijk de Yuh wandlamp de de rest van de Yuh serie hier op de site van Louis Poulsen voor meer informatie en foto’s.

Specificaties

Merk

Design

GramFratesi

Materiaal

Scherm van gegoten aluminium, voet van gegoten aluminium of marmer, staander van geëxtrudeerd messing, snoer van kunststof.

Maat

H. 140 x Ø 24 cm

Lichtbron

LED 2700K 10W
http://www.louispoulsen.com/downloads/LYSKILDEOVERSIGT2017-UK-PHY-1117.pdf

Dimbaar

Ja, tussen 15% en 100%

Kleur

Zwart mat gelakt, Wit mat gelakt, Zwart/messing/marmeren voet, Wit/messing/marmeren voet

Snoerlengte

2,5 meter

Levertijd

Voor deze lamp van Louis Poulsen geldt een levertijd van gemiddeld 1 tot 2 weken.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This