075 6281836

Gordijnstof De Ploeg Alpha

Aangegeven prijs is de prijs per meter.

62.95

Gordijnstof De Ploeg Alpha

Productinformatie

Een subtiele transparante gordijnstof met een elegante glans. De spikkelige garens doen je blik doorbreken en geven het doek een prettige ruis, als een subtiele onderbreking in het ritme van de stof. De kleine flotteringen in de binding zorgen voor een golving in de kleur. Het gordijn stelt je in staat het daglicht te reguleren en de kleurenzweem in de ruimte toe te laten. Alpha is kamerhoog, geweven in 100% gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bij het maken van gordijnen zijn er veel mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor verschillende plooien en rails, je kunt je daar uitgebreid over laten informeren...., maar het hoeft niet. We kunnen je ook ontzorgen, maken dan zo veel mogelijk de keuzes voor je.  We komen wel ter plekke inmeten en bekijken hoe we dit het beste kunnen plaatsen.   Wil je meer advies dan alleen de gordijnen?  Kom naar de winkel en we helpen je graag vooruit.

Voor alle kleuren volg je de link

Als je zin hebt kun je inspiratie opdoen op de website van Ploeg, volg de link

Specificaties

Merk

Kleur

9 kleurvarianten

Samenstelling

100% pes Trevira CS

Hoogte

300 cm

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This