075 6281836

Gordijnstof De Ploeg Blurr

Aangegeven prijs is de prijs per meter.

115.95

Gordijnstof De Ploeg Blurr

Productinformatie

Alsof je op een zomerdag je ogen zachtjes dichtknijpt en alles vervaagt tot enkel kleur. Dessin Blur is digitaal geprint op de transparante gordijnstof Akin en heeft een zachte batist achtige touché. Het organische karakter van dit abstracte dessin maakt deze stof erg toepasbaar. De stof is kamerhoog geweven in 100% gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bij het maken van gordijnen zijn er veel mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor verschillende plooien en je daar uitgebreid over laten informeren...., maar het hoeft niet. We kunnen je ook ontzorgen, maken dan zo veel mogelijk de keuzes voor je.  We komen wel ter plekke inmeten en bekijken hoe we dit het beste kunnen plaatsen.   Wil je meer advies dan alleen de gordijnen?  Kom naar de winkel en we helpen je vooruit.

Als je zin hebt kun je inspiratie opdoen op de website van Ploeg, volg de link

Specificaties

Samenstelling

100% pes Treviro CS Eco
Deze stof bestaat uit 100% FR gerecyclede vezels en garens

Kleur

3 kleurvarianten

Merk

Bekijk alle producten

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This