075 6281836

Gordijnstof De Ploeg Tide

Aangegeven prijs is de prijs per meter.

109.95

Gordijnstof De Ploeg Tide

Productbeschrijving

Een transparante gordijnstof met een digitale print, verticale kleurbanen vloeien evenredig in elkaar over, met als resultaat een breed scala aan tinten. Zacht en intens wisselen elkaar af, als golven die aan land komen. Het gordijn stelt je in staat het daglicht zachtjes te filteren en een vrolijke gloed in de ruimte toe te laten. Dessin Tide is digitaal geprint op de transparante gordijnstof Akin en heeft een zachte batist achtige touché. De stof is kamerhoog, geweven in 100% gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bij het maken van gordijnen zijn er veel mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor verschillende plooien en je daar uitgebreid over laten informeren...., maar het hoeft niet. We kunnen je ook ontzorgen, maken dan zo veel mogelijk de keuzes voor je.  We komen wel ter plekke inmeten en bekijken hoe we dit het beste kunnen plaatsen.   Wil je meer advies dan alleen de gordijnen?  Kom naar de winkel en we helpen je graag vooruit.

Als je zin hebt kun je inspiratie opdoen op de website van Ploeg, volg de link

Specificaties

Kleur

6 kleurvarianten

Samenstelling

100% pes Treviro CS Eco
Deze stof bestaat uit 100% FR gerecyclede vezels en garens

Merk

De Ploeg

Hoogte

± 310 cm

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This