075 6281836

Gordijnstof Sahco Cabana

Aangegeven prijs is de prijs per meter.

183.00

Gordijnstof Sahco Cabana

Productbeschrijving

Tropische flair en een veelzijdige flora, dit vind je terug in deze decoratie stof Cabana. Het grote ontwerp van bananen bladeren is een eye-catcher uit de collectie.  Natuurlijk spel van licht en schaduw in de bladeren maken diepte en een driedimensionale look.

Om dit effect te bereiken is het noodzakelijk om een ingewikkelde weef constructie met meerdere inslaggarens te gebruiken. Zo verschillend als de zeven kleurcombinaties mogen zijn, ze hebben een prachtig licht-donker contrast gemeen. De duidelijke uitlijning doet denken aan etsen en geeft de stof een vleugje nostalgie.

Bij het confectioneren van gordijnen zijn er veel mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor verschillende plooien en rails, je kunt je daar uitgebreid over laten informeren...., maar het hoeft niet. We kunnen je ook ontzorgen, maken dan zo veel mogelijk de keuzes voor je.  We komen wel ter plekke inmeten en bekijken hoe we dit het beste kunnen plaatsen.   Wil je meer advies dan alleen de gordijnen?  Kom naar de winkel en we helpen je graag vooruit.

 

 

 

Specificaties

Merk

Kleur

7 kleurvarianten

Samenstelling

100% Trevira CS

Breedte

138 cm

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This