075 6281836

Gordijnstof Sahco Mirari

Aangegeven prijs is de prijs per meter.

245.00

Gordijnstof Sahco Mirari

Productbeschrijving

Een jacquard geweven stof die er uitziet als geborduurd, Mirari doet je denken aan Japanse bossen, buitenaards en dromerig in door Kimono's beïnvloedde kleurstellingen. Een satijnbinding in de basis geeft de stof een subtiele glans, terwijl de gestructureerde omtrek diepte geeft en oproept tot de brokaten van high fashion. Een elegante volumineus gordijn, de stof heeft een nauwkeurig bewerkt palet van naast elkaar geplaatste composities van roze, camel, citroen lavendel en blauw-rose, een glinsterende zilver blauw en wit, en de aarde tinten van goudbruin.

Bij het confectioneren van gordijnen zijn er veel mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor verschillende plooien en rails, je kunt je daar uitgebreid over laten informeren...., maar het hoeft niet. We kunnen je ook ontzorgen, maken dan zo veel mogelijk de keuzes voor je.  We komen wel ter plekke inmeten en bekijken hoe we dit het beste kunnen plaatsen.   Wil je meer advies dan alleen de gordijnen?  Kom naar de winkel en we helpen je graag vooruit.

We laten in de webshop snippertjes van onze gordijncollectie zien. Deze is zeer groot een uitgebreid.  Dus kom vooral naar de winkel.

Specificaties

Merk

Kleur

6 kleurvarianten

Samenstelling

80% viscose, 20% polyester

Breedte

138 cm

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This