075 6281836

Tv-meubel Montana Selection Octave VIII

In 41 kleuren!

2,899.00

Tv-meubel Montana Selection Octave VIII

Productinformatie

Montana Selection is een serie complete en unieke opbergmodules voor in huis – van kasten en boekenplanken tot spiegels en nachtkastjes.
De serie bestaat uit meubels in vooraf gedefinieerde dieptes en posities, met corpus, achterkant, voorkant en handgrepen in dezelfde kleur.

Octave VII is een tv-meubel welke aan beide kanten een deur heeft, 2 lades en een geperforeerde deur.
De intrekbare deuren verbergen op een stijlvolle wijze de elektronische apparatuur en zorgt voor een betere luchtcirculatie rondom de hifi apparaten.
De deur heeft een geperforeerd stalen front gelakt in de lakkleuren van Montana en heeft geen handgrepen, gewoon lichtjes op de onderkant drukken en je kan de deur omhoog schuiven.
De achterpanelen van de TV-modules zijn voorzien van een ronde sleuf voor een kabeldoorvoer om het apparaat op het stopcontact aan te sluiten.

Je ziet hier Octave VIII op pootjes, maar wist je dat hij ook op een plint en aan de muur kan?
Ook kan je spelen met kleuren, door bijvoorbeeld de frontjes van de deurtjes in een afwijkende kleur te kiezen.
Hiervoor gaan we graag samen met jou in de winkel achter het tekenprogramma van Montana zitten.
Op deze pagina kun je tv-meubel Octave VII op pootjes in de gewenste kleur en de kast wordt uitgevoerd compleet in één kleur (inclusief de knopjes op de deurtjes).
De kast is gemaakt van 12 mm MDF, kies uit 41 kleuren.

Zelf Montana ontwerpen

In de winkel hebben wij het tekenprogramma van Montana.
Hiermee kan je op de computer je favoriete kast tekenen en eventueel bestellen.
Hier hebben we ook de sample blokjes liggen, zodat je meteen de kleur en textuur goed ziet en voelt.
Kaartjes van de kleuren mag je altijd mee naar huis nemen, zodat je de kleuren in je eigen interieur kan bekijken.

Montana Quickship

Montana heeft een aantal kleuren geselecteerd die beschikbaar zijn voor Quickship, dit betekent dat ze de geselecteerde kleuren snel kunnen leveren.
Deze module wordt speciaal voor jou gemaakt in Denemarken, de levertijd van de bovenstaande kleuren is 2-3 weken, alle andere kleuren uit de collectie hebben een levertijd van 6-8 weken.

Meer Montana

Voor meer informatie, foto’s en inspiratie, bekijk hier alles van Montana in onze webshop.

Specificaties

Merk

Maat

B: 183,6 cm
H: 35,4 cm (de hoogte is exclusief de poten van 12,6 cm)
D: 38 cm

Materiaal

12 millimeter MDF, geperforeerd stalen deur.
Bij beschadigingen is er de mogelijkheid een klein flesje verf te bestellen zodat je dit eventueel aan kunt tippen. De ervaring heeft ons geleerd dat bij gewoon gebruik de producten van Montana zeer lang mooi blijven ( we werken al ruim 30 jaar met de collectie van Montana).

Kleur

140 Pomelo, 01 White, 101 New White, 38 Snow, 150 Vanilla, 156 Oyster, 161 Mist, 09 Nordic, 158 Oat, 159 Camomile, 148 Flint, 02 Fjord, 137 Mushroom, 157 Cumin, 154 Azure, 144 Fennel, 141 Truffle, 100 Graphic, 164 Iris, 151 Rhubarb, 142 Amber, 135 Monarch, 152 Parsley, 35 Coffee, 36 Coal, 145 Rosehip, 138 Juniper, 136 Pine, 139 Oregano, 04 Anthracite, 155 Masala, 165 Beetroot, 162 Hokkaido, 147 Shadow, 163 Black Jade, 05 Black, 160 Balsamic, 146 Hazelnut, 166 Acacia, 167 Ruby, 168 Clay

Kleur pootjes

Snow, Black, Brass, Matt Chrome, Parsley, Rosehip, Flint, Mushroom

Module

1 x module SE13 incl. gelakte handgrepen.
OCTAVE8 is verkrijgbaar met ophanging, plint of poten.

Levertijd

Quickshipkleuren: 2-3 weken
Alle andere kleuren uit de collectie: 6-8 weken
Kom je je bestelling halen? Dat kan ook. We zullen je informeren wanneer je Montana keus in Wormerveer voor je klaar staat.

Levering

De levering van Montana wordt vanuit onze winkel georganiseerd. Wanneer je het niet komt halen organiseren wij de plaatsing en levering van het Montana zelf. Woon je ver weg van Wormerveer dan proberen we dat te combineren dus kan er misschien een extra weekje overheen gaan. We bellen jou, of je belt ons, om samen tot de handigste tijd van levering te komen.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This