075 6281836

Luxaflex Houten Jaloezieën

Luxaflex Houten Jaloezieën bij Stelling Wonen.

Luxaflex Houten Jaloezieën

Productinformatie

Met Houten Jaloezieën van Luxaflex regel je zelf de gewenste mate in privacy en lichtinval door de jaloezieën in kleine stappen te verstellen.

Je kiest uit een ruime collectie aan kleuren en bepaald zelf of je lamellen van 50 mm breed wil, of van 70 mm breed, wat extra mooi is bij grote ramen of schuifpuien.

Houten jaloezieën zijn horizontale lamellen gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. FSC® staat voor Forest Stewardship Council en het is een keurmerk dat aangeeft dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ze voldoen aan de maatschappelijke, economische en ecologische eisen van deze en de toekomstige generatie. Iedere stap van het productieproces wordt gecontroleerd door officieel erkende certificeringsinstanties.

Wat natuurlijk ook fijn is dat een houten jaloezie ook tegen vochtige ruimtes kan, denk aan bijvoorbeeld de badkamer.
De 'houten' jaloezieën worden namelijk óók in imitatie hout gemaakt zodat ze tegen vocht bestemd zijn maar wel het uiterlijk hebben van een 'normale' houten jaloezie.

Neem naar de winkel ook wat foto's mee of informatie over de ramen waar je iets voor wilt hangen.
Soms is het ook een kwestie van afstrepen, niet alle producten passen in ieder raam en wij zijn meer van het mooi én praktisch.
Zo komen we graag bij je meten en denken met je mee welk product het beste bij jou in huis past.

Wil je meer advies dan alleen zonwering? Kom naar de winkel en we helpen je graag vooruit.
Als je zin hebt kun je inspiratie opdoen op de website van Luxaflex, volg de link.
Maar kom zeker eens langs in de winkel, we hebben alle collectieboeken liggen en kunnen je verschillende producten en kleuren laten zien.

Specificaties

Merk

Product

Houten Jaloezieën

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This