075 6281836

Karpet Kvadrat Technicolour Field

De Technicolour collectie van Kvadrat, ontworpen door Peter Saville.

7,327.0010,776.00

Karpet Kvadrat Technicolour Field

Productinformatie

Karpet Field toont een levendig technisch ontwerp. Tinten die doen denken aan de markeringen van de schapen, komen samen tot een opvallende lineaire gradiënt. Het karpet krijgt zijn uitgesproken levendigheid door een constructie die vijf gekleurde fijne Bamboe Viscose garens in twee verschillende hoogtes en 18 mengsels samenbrengt. Deze compositie zorgt er voor dat er een buitengewoon karaktervol karpet is ontstaan, met een dichte en zeer zachte toplaag. Field komt in twee kleurstellingen: "Day" en "Night".

Maten en maatwerk
Op deze pagina zie je een aantal veel voorkomende maten staan.
Maatwerk is gemakkelijk te bestellen door je gewenste maat en kleur door te geven per e-mail (info@stellingwonen.nl), telefoon (075-6281836) óf door even langs te komen in de winkel. Extra fijn is dat je het karpet en alle stalen daar kunt zien liggen.
We adviseren je een ondertapijt onder het vloerkleed te leggen. Dit zorgt ervoor dat het vloerkleed goed blijft liggen (anti-slip) én dat zowel de vloer als het karpet mooi van kwaliteit blijft.

Dit karpet wordt speciaal voor jou gemaakt. De levertijd bedraagt ongeveer 10-13 weken. Het is hierdoor helaas niet mogelijk om het karpet te retourneren.

Wil je de uitgebreide collectie van Kvadrat leren kennen, volg de link

Wil je je laten inspireren door onze karpetten collectie, volg deze link

Specificaties

Merk

Ontwerp

Peter Saville

Materiaal

100% bamboo viscose

Maat

Dit karpet is leverbaar in de breedte van 100-300 cm en in een lengte van 100-1000 cm.
Diameter is mogelijk van 100-300 cm. Wil je een maat die niet in ons prijsvoorstel staat, informeer dan in de winkel. Wij zullen een prijsopgave voor je maken.

Maat te bestellen in webshop

170 x 240, 200 x 300

Kleur

0695, 0795

Levertijd

Ongeveer 6-9 weken

Herkomst

Getuft karpet gemaakt in Portugal

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This