075 6281836

Open Kast Montana Free 550100

Ga je voor een open kast, of toch een gestoffeerd paneel erbij? Of twee?

1,985.00

Open Kast Montana Free 550100

Productinformatie

Een veelzijdig ontwerp, gebruik in de badkamer of in de woonkamer als boekenkast!
Kies uit 5 verschillende kleuren en kijk ook eens naar de mogelijkheden voor de gestoffeerde panelen die je in de kast kan gebruiken.
Met de gestoffeerde panelen kan je eindeloos spelen en afwisselen.
Montana Free staat op onze webshop in verschillende uitvoeringen, maar er kan nog veel meer!
We nodigen je dan ook graag uit in de winkel, met het tekenprogramma van Montana kunnen we samen de perfecte kast / dressoir / tv-meubel voor je tekenen.
Ook hebben we alle kleurstalen in de winkel en kan je deze eventueel nog een keer meenemen naar huis om te beslissen welke kleur het beste in jouw interieur past.

Quickship

Montana Free is een Quickship item, de levertijd hiervan is +/- 2-3 weken. Hierdoor heb je je nieuwe meubel snel in huis!

Specificaties

Merk

Collectie

Free

Materiaal

Frame van gepoedercoat staal, planken van 16 millimeter dik gelakt mdf

Module

Module 550100

Kleur

Black, New White, Beetroot, Fjord, Masala, Iris-Masala mix, Black Jade

Levertijd

2-3 weken
Kom je je bestelling halen? Dat kan ook. We zullen je informeren wanneer je Montana keus in Wormerveer voor je klaar staat.

Levering

De levering van Montana wordt vanuit onze winkel georganiseerd. Wanneer je het niet komt halen organiseren wij de plaatsing en levering van het Montana zelf. Woon je ver weg van Wormerveer dan proberen we dat te combineren dus kan er misschien een extra weekje overheen gaan. We bellen jou, of je belt ons, om samen tot de handigste tijd van levering te komen.

Bekijk alle producten

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This