075 6281836
OPRUIMING

Dekbedovertrek Dutch Design Color Clash Multi

100% katoen-satijn

69.95149.95

Dekbedovertrek Dutch Design Color Clash Multi

Productinformatie

Color Clash Multi is een dekbedovertrek uit de Dutch Design collectie van Beddinghouse.
Een opvallende print met felle kleuren, strepen en asymetrische blokken.
Je zou denken dat alle kleuren bij elkaar (zwart, wit, roze, fuchsia, rood, lichtblauw, mauve, groen, lila, oranje en zand) een echte clash zouden kunnen worden, maar dit is zeker niet het geval.
Het is een echte eyecatcher en de kleuren versterken elkaar juist... De achterkant van dit dekbedovertrek is roze met zwarte strepen.
Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte een dubbele instopstrook en de kussenslopen zijn afgewerkt met een dubbele hotelsluiting.

Beddinghouse Dutch Design participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

Bekijk hier meer dekbedovertrekken op onze webshop!

Specificaties

Merk

Maat

, , ,

Materiaal

100% katoen-satijn

Kleur

Multi

Levertijd

We hebben wat voorraad in de winkel, maar onze leverancier heeft ook nog in voorraad. Zo ruimen we samen op. Staat er op voorraad bij het product, dan versturen we rechtstreeks vanuit de winkel, is dat niet zo dan bestellen we voor je. Levertijd nog steeds maximaal 1 week.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This