075 6281836

Tafellamp Louis Poulsen Yuh

Yuh is in hoogte verstelbaar, kan ronddraaien én is dimbaar.

715.00845.00

Tafellamp Louis Poulsen Yuh

Productinformatie

De Yuh serie is ontworpen door het designduo Stine Gam en Enrico Fratesi onder de naam GamFratesi. Ze wilden een persoonlijke lamp ontwerpen en kwamen daarom met de naam ‘Yuh’, wat de fonetische vorm van het Engelse woord ‘you’ is. De lamp is flexibel en neemt weinig ruimte in beslag. Je kan de kap draaien en in hoogte verstellen. Zo heb je altijd licht op de gewenste plek. Het licht van Yuh schijnt voornamelijk naar beneden  en is niet-verblindend. Dit wordt nog verder geoptimaliseerd, omdat je zelf de hoek van het licht kan aanpassen. Een kleine opening aan de bovenkant geeft een warm open licht aan de bovenkant. Ook deze schuift mee wanneer je de kap draait. De lamp is voorzien van een geïntegreerde energiezuinige LED lichtbron.

De bureaulamp is dimbaar tussen 15% en 100%. Ook zit er een timerfunctie op de Yuh als je dit graag zou willen. Deze kan je instellen op 4 of 8 uur. Ook kan je instellen dat de lamp inschakelt op een bepaald lichtniveau.

Bekijk hier meer van Louis Poulsen in onze webshop.

 

Specificaties

Merk

Design

GamFratesi

Materiaal

Scherm van gegoten aluminium, voet van gegoten aluminium of marmer, staander van geëxtrudeerd messing, snoer van kunststof

Afmetingen

H. 61 x Ø 20 cm

Lichtbronoverzicht

https://www.louispoulsen.com/api/lightsourceoverview/get?overridelanguage=nl-NL

Dimbaar

Ja, 15% tot 100%

Kleur

Zwart mat gelakt, Wit mat gelakt, Zwart/messing/marmeren voet, Wit/messing/marmeren voet

Snoerlengte

2,5 meter

Levertijd

Voor deze lamp van Louis Poulsen geldt een levertijd van gemiddeld 1 tot 2 weken.

Product Enquiry

Vraag via dit formulier een offerte aan voor dit product. Wilt u in het tekstveld een (uitgebreide) beschrijving van uw wensen en/of project geven? Ook is het handig de gewenste variant / kleur erbij te vermelden. Dank u wel!

Stelling Wonen

Pin It on Pinterest

Share This