075 6281836

Sinds een half jaartje vindt je in onze winkel ook de collectie van Studio HENK.
Studio HENK is een Nederlandse meubelontwerpstudio in Amsterdam. Studio Henk maakt toegankelijke designmeubels voor elke dag.In de winkel vind je al verschillende tafels, groot, klein, hout, kunststof, de frames zijn variabel en leverbaar in wit of zwart.

Natuurlijk kun je er op vertrouwen dat we onze eigen eigenwijze collectie hebben gekozen uit de collectie van Studio HENK. Maar we zien dat we zelf al steeds enthousiaster worden, dus de collectie breidt zich gestaag uit… verschillende zitmeubelen, en vooral blij worden we van de prachtige tafels, niet eens zo bijzonder in eerste oogopslag, maar hoe meer je ze bekijkt… prachtig, bruikbaar, elegant, of stoer, net wat je wilt…

Studio HENK is een jong bedrijf, in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Vanuit een behoefte aan designmeubels die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch besloten de broers een collectie meubels voor elke dag te ontwerpen.

Studio HENK is uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol meubelmerk. De collectie is in het half jaar in onze winkel al behoorlijk uitgebreid en zeer succesvol ontvangen. De missie van Studio HENK past bij de missie van Stelling Wonen:
-Tijdloze meubels ontwerpen, die je leven lang meegaan..
-Om de levensduur van de meubels te vergroten, alleen werken met materialen van de hoogste kwaliteit.
-Subtiele details waardoor het vakmanschap en de aandacht voor details is te zien.
-Alles wordt gemaakt in Europa

Studio Henk in onze webshop